Flammie
Fanka BB :)
Witam.Czy mogę dołączyć?podczytuje was od pewnego czasu, ale za nic nie udalo mi się zarejestrować na telefoniejestem mamą 2 dziewczynek.Jedna 7 lat druga tp 04 07 urodzona 30 06
Witaj
Ja karmie synka w bujaczku w najwyższym ustawieniu, czyli prawie krzesełko. Nie krztusi się.
Co do warzyw ze sklepu kontra słoiczki, to ciężko mi coś powiedzieć... Ja kupuję i gotuję sama, by mały miał świeże jedzonko, w którym wiem co jest. Do tego mam nadzieję (choć jest mały), że dziecko obserwując mnie jak gotuję, zakoduje sobie w głowie, że jedzenie się przyrząda w domu gotując.
Ale z drugiej strony jak się nie kupi ekologicznych warzyw to być może dziecko może alergicznie zareagować i zdrowe to to bardzo nie jest. Z innej strony z kolei, nie urchonimy dzieci przed sklepowymi warzywami :/ Także sama nie wiem, chyba każda musi sama zdecydować co dla jej dziecka będzie najlepsze.
Ale dzieciaki pięknie siedzą!! Jak próbuję synka asekurować to siedzi, ale nie siada sam jeszcze, więc czekamy z siedzącymi zabawami, bo najwyraźniej jeszcze nie jest gotowy na to. To kwestia czasu..
Zdobyłam łóżeczko dla synka. Teraz poluję na dobry materac. Jakie macie materace?