reklama
BasiaJulia
Fanka BB :)
Jogurt jem na 2 śniadanie, czasem na kolację. Tylko właśnie nie mam kompletnie apetytu i przez to jem cokolwiek, bo nie ma czegoś takiego, że "zjadłabym to czy to"Basiajulia ja na śniadanie platki z jogurtem albo ser biały z rodzynkami. Na kolacje zazwyczaj kanapki albo obiad dojadam :-)
Hej Dziewczyny!
U nas nocka ok. Dzis jeszcze mąż w domu.
Mrozno od rana. Ja za to musze wybrac sie z Ania w styczniu do alergologa. Kazala przyjsc jak skonczy pol roku. Chce jej zrobic badania czy faktycznie ta alergia jest i chce wprowadzic gluten i mleko 2.
Witam nową Koleżankę
U nas nocka ok. Dzis jeszcze mąż w domu.
Mrozno od rana. Ja za to musze wybrac sie z Ania w styczniu do alergologa. Kazala przyjsc jak skonczy pol roku. Chce jej zrobic badania czy faktycznie ta alergia jest i chce wprowadzic gluten i mleko 2.
Witam nową Koleżankę
Aga30+
U nas masakra jakaś. W czoraj Ania nie chciała iść spać dopiero o 22.00 z trudem zasnęła! W nocy o 1.00 dostała mleko 150 ml i poszła spać natomiast o 6.00 juz pobudka![emoji34] zjadła 150 ml i zwymiotowała więc przebieranie itp i teraz ją usypiam a jest po 12.00 a o 10.00 szła zazwyczaj na drzemkę był krzyk jak ja do łóżeczka chciałam odłożyć. W czoraj popołudniu przyssala się do piętki z masłem i nie chciała oddać po czym dałam jej herbatkę z koprem i chyba zrobiłam błąd bo pierwszy raz lekko posłodziłam. A i jeszcze w czoraj dostała kaszke jaglaną pierwszy raz więc chyba za dużo tego na raz[emoji26]
karnadkor
Zaciekawiona BB
My jeszcze nie wprowadzaliśmy.Co do włosów to po pierwszej ciąży stosowalam skrzypowite i maskę wax.U nas "na stole" króluje kaszka z bananem. To jest hit. Krzyk jak wyciągam z buzi łyżeczkę, nawet rączką zatrzymuje. Zjada całą porcję i chciałby jeszcze...
Wrowadzalyscie już mięsko?
Ja też coś muszę kupić na wypadanie włosów, bo tragedia jest nigdyy mi tak nie leciały...
Ja wydłużałam przerwy i zastępowałam innymi posilkami ale mojej bylo obojętne czy cycek czy coś innego byle by brzuch pelny byl.Witam i ja
wczoraj postanowiłam że kończymy z cycem bo tylko ciumka nic nie je w nocy jedynie więcej zje no i mieliśmy straszną noc płacz i płacz wypijała butle ale płakała strasznie nie mogłam jej dać cycka bo wypiłam piwo wieczorem spała tylko przytulona do mnie a jak się odsunęłam to płacz w końcu o 6 dałam cyca i spała do prawie 8
więc pozostaje nam dalej walka o cyc i pokarm bo wydaje mi się że tam nic nie ma a jednak mała tego potrzebuje
miałam wieczorem straszne wyrzuty sumienia że chce ją od cyca odstawić aż się popłakałam no ale dzidzia zdecydowała inaczej
Ja na kolację głównie różne salatki a na śniadanie myśli twarożek jajecznica lub parowki sojowe(bo ja wegetarianka ) no i kanapkiCo jecie na śniadanie i kolację?
Bo ja kompletnie nie mam na nic apetytu, zostało mi tak chyba z ciąży i tylko kanapki i kanapki, a przez to się czuję jak balon
Flammie
Basia, ja na śniadanie wcinam co mam akurat pod ręką, zwykle kanapki i zwykle to samo co mąż, bo robie śniadanie dla nas obojga. Mam jakąś faze na jajka na miękko i to najczęściej jem - widocznie tego mi potrzeba teraz. Od nowego roku zaczynam diete z przepisami Chodakowskiej. Z jej strony na FB skopiowałam przepisy i mam teraz dokument ze 150 stronami przepisów. Teraz edytuje i wywalam przepisy, które mi nie pasują i na nowy rok będę miała
Mój synek jak zwykle ma problem wieczorem ze spaniem Wczoraj tylko 2h się męczył, no i znowu pierdylion razy go szłam odwracac z brzuszka. Nie wiem o co chodzi. Być może czas na dwie drzemki dziennie :/
W koszu mamy materac piankowy taki zwykły. I niby jest ok, ale się odkształca po jakimś czasie. Robią się wklęsłości tam gdzie mały ma główkę. Patrzyłam na stronach sklepów jakie mam w mieście, ale mają tylko właśnie piankowe materace i takie bardziej cudaczne piankowe z jakiejś pianki termoelastycznej, która się dopasuwuje do ciała ale nie odkształca. Te troche kosztują Nie mogłam kokosu znaleźć. Może w jakimś sklepiej internetowym będą.
Mój synek jak zwykle ma problem wieczorem ze spaniem Wczoraj tylko 2h się męczył, no i znowu pierdylion razy go szłam odwracac z brzuszka. Nie wiem o co chodzi. Być może czas na dwie drzemki dziennie :/
W koszu mamy materac piankowy taki zwykły. I niby jest ok, ale się odkształca po jakimś czasie. Robią się wklęsłości tam gdzie mały ma główkę. Patrzyłam na stronach sklepów jakie mam w mieście, ale mają tylko właśnie piankowe materace i takie bardziej cudaczne piankowe z jakiejś pianki termoelastycznej, która się dopasuwuje do ciała ale nie odkształca. Te troche kosztują Nie mogłam kokosu znaleźć. Może w jakimś sklepiej internetowym będą.
madziolina_p
Poczytalam Was, ale nie wiem co ktorej... moja dzis ladnie pospala, tzn hmmm ladnie. . do 1 potem 5 i 7.
Moja juz zaczela jako tako zupki jesc i dzis kaszke z bananem to zjadla sporo, ze mleka juz nie dawalam [emoji2]
Za to owoce sa raczej ble tzn jablko itp
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja juz zaczela jako tako zupki jesc i dzis kaszke z bananem to zjadla sporo, ze mleka juz nie dawalam [emoji2]
Za to owoce sa raczej ble tzn jablko itp
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
karnadkor
Zaciekawiona BB
BasiaJula rodzilam cc.Pierwsza ciąża zakonczona cc na cito z powodu spadku tętna.Teraz chciałam naturalnie ale jak się okazało jaka jest duża lekarz nie zgodził się i powiedział że jest za duże ryzyko.Cieszę się,że nie próbowałam bo i tak bym nie dała rady.Mam wąską miednicę do tego mala miała 37 główkę i 39 barki...Starsza ma na imię Nadia.
karnadkor
Zaciekawiona BB
Aga może być za dużo nowego jedzenia.Nie wiem czy maslo przy alergii na biało można...narazie bym nie dawała.U nas masakra jakaś. W czoraj Ania nie chciała iść spać dopiero o 22.00 z trudem zasnęła! W nocy o 1.00 dostała mleko 150 ml i poszła spać natomiast o 6.00 juz pobudka![emoji34] zjadła 150 ml i zwymiotowała więc przebieranie itp i teraz ją usypiam a jest po 12.00 a o 10.00 szła zazwyczaj na drzemkę był krzyk jak ja do łóżeczka chciałam odłożyć. W czoraj popołudniu przyssala się do piętki z masłem i nie chciała oddać po czym dałam jej herbatkę z koprem i chyba zrobiłam błąd bo pierwszy raz lekko posłodziłam. A i jeszcze w czoraj dostała kaszke jaglaną pierwszy raz więc chyba za dużo tego na raz[emoji26]
Ja z naszego jestem zadowolona i nie odkształcił się póki co.Ze spaniem nie pomogęBasia, ja na śniadanie wcinam co mam akurat pod ręką, zwykle kanapki i zwykle to samo co mąż, bo robie śniadanie dla nas obojga. Mam jakąś faze na jajka na miękko i to najczęściej jem - widocznie tego mi potrzeba teraz. Od nowego roku zaczynam diete z przepisami Chodakowskiej. Z jej strony na FB skopiowałam przepisy i mam teraz dokument ze 150 stronami przepisów. Teraz edytuje i wywalam przepisy, które mi nie pasują i na nowy rok będę miała
reklama