reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
U nas tez mam wrazeniebze bardziej na jedna strone ale narazie obserwuje
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Aga30+
Taq a opłaca ci sie zakładać mirene jak po nowym roku chcecie sie starać?Asia28BK ja karmię piersią i nie miałam jeszcze okresu. Narazie nie zabezpieczamy się, w planach jest zacząć po nowym roku. Chciałam założyć mirenę ale lekarze nie chcą tego robić na nfz mimo że mają taki obowiązek, twierdzą że żadne nfz nie jest w stanie ich do tego zmusić, a za założenie karzą słono płacić, dlatego chcę wybrać takiego lekarza który przynajmniej na wizyty kontrolne nie będzie odsyłal do swojego prywatnego gabinetu. i tak sprawa się antykoncepcji się przeciąga.
paula_dabro super zdjęcie.
Młody też dostanie pod choinkę żyrafę, tą dużą, już nie mogę się doczekać, ciekawe czy mu się spodoba.
W ogóle nie mogę się doczekać świąt, chcę się zobaczyć z rodziną, odpocząć do codzienności.
Juz dwie pobudki na jedzenie mamy za sobą, pewnie zaraz będzie trzecia a od 4 nieustanne cyckanie.
Aga30+
Z anty to polecam Yasminelle (najnowsze obecnie tabletki) są też Yezz one są bardzo łagodne przynajmniej u mnie się przyjęły super żadnych skutków ubocznych a po plastrach byłam jak balon. Obecnie nie zażywam bo również nie chcę się truć.Heeeej!!!
Ania jeszcze spi. Ja zawsze wchodzę cos poczytac i odpisac.
Myslałam o anty, ale tabletek boję się brać mysle, ze przytyję. Nie wiem czy są jakies łagodne.
Świąt nie czuję. Może dlatego ze sama z Anią siedzę
Wiecie co? Chyba Ania ma też asymetrię. Nagminnie kula się całą noc na jeden bok, jak sie bawi to tak samo na jeden. Nie lubi długo leżeć na brzuszku. Tylko na drugim boku spi tzn.ma odwroconą twarz, nie jest tak ze nie uzywa tamtej strony, ale mało.
Jakies skierowanie trzeba miec???
BasiaJulia
Hej.
Pytałam moją ginekolog co z tą za szybką ciążą po cc. Więc najbezpieczniej jest planować kolejne dziecko 1,5-2 lat po cc, minimum to rok. Ale w sytuacji, gdyby ktoś zaszedł przed upływem roku to ciążę się wnikliwiej obserwuje i zawsze rozwiązuje ponownym cc. Oczywiście, mogą się pojawić problemy z umiejscowieniem zarodka na bliźnie i czymś tam jeszcze (nie pamiętam czym), ale generalnie nie jest to tragedia. Może też blizna boleć, bo się rozciąga.
Ja karmię mieszanie, ale również nie mam okresu. Niby mnie w listopadzie bolał brzuch jak na okres, ale do tej pory nic.Hahaha nie wywoluj wilka z lasu:-) chyba że któraś z nas już planuje kolejne:-)
A tak wogole która z Was dalej nie ma okresu? Ja kp i nie mam ale po tym co tutaj czytam zaczynam się stresować...
Pytałam moją ginekolog co z tą za szybką ciążą po cc. Więc najbezpieczniej jest planować kolejne dziecko 1,5-2 lat po cc, minimum to rok. Ale w sytuacji, gdyby ktoś zaszedł przed upływem roku to ciążę się wnikliwiej obserwuje i zawsze rozwiązuje ponownym cc. Oczywiście, mogą się pojawić problemy z umiejscowieniem zarodka na bliźnie i czymś tam jeszcze (nie pamiętam czym), ale generalnie nie jest to tragedia. Może też blizna boleć, bo się rozciąga.
Toteczka83
Aga pozwol, ze Cie poprawie, nie yezzy tylko yaz.
Ewa wstala 6:40 a teraz drzemie, nosilam ja na rekach a ona dziwnie spokojna tulila sie do mnie, raczej jej sie to nie zdarza wiecznie wierzga to odlozylam do wozka pokolysalam I spi. Mleko nadal be
Ewa wstala 6:40 a teraz drzemie, nosilam ja na rekach a ona dziwnie spokojna tulila sie do mnie, raczej jej sie to nie zdarza wiecznie wierzga to odlozylam do wozka pokolysalam I spi. Mleko nadal be
BasiaJulia
To może będzie miała dobry dzień?Aga pozwol, ze Cie poprawie, nie yezzy tylko yaz.
Moja wczoraj też bardzo mało spała. I jeść to też mało co, więc może taki czas? W ogóle się zastanawiam, czy ona nie je za często, tzn. ja jej za często daje, bo troszkę zje i tyle, a dawniej więcej.
Flammie
Wieczór i noc były w końcu ok. Zasnął o 18:30. Tak 15min przed 21 nakarmiłam go przez sen, by się głodny nie wybudził o 21. Podrzemał pół godzinki i się przebudził. Zmieniłam pieluszkę, pierdylion razy przekręcałam go z brzuszka na plecki, coś sobie pogadał i w końcu sam z siebie zasnął po pół godzinie.
Spał do rana z chyba dwoma przebudzeniami takimi na chwilkę, raz musiałam go z brzuszka przekręcić Obudził się o 6:30. Jakbym zestresowana nie siedziała wieczorem i nie czekała jak się wybudzi to by było pięknie
Teraz drzemie w pokoiku. Przynajmniej ta poranna drzemka jest ok.
Dziś znowu porządki mnie czekają..
Spał do rana z chyba dwoma przebudzeniami takimi na chwilkę, raz musiałam go z brzuszka przekręcić Obudził się o 6:30. Jakbym zestresowana nie siedziała wieczorem i nie czekała jak się wybudzi to by było pięknie
Teraz drzemie w pokoiku. Przynajmniej ta poranna drzemka jest ok.
Dziś znowu porządki mnie czekają..
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Witajcie. U nas tez mnóstwo pobudek w nocy bo to smok bo zła pozycja itd. Oddelegowalam meza z dzieckiem o 7 rano z sypialni i drzemnelam sie jeszcze. Dziewczyny nie przejmujcie sie az tak tą asymetria. Przeciez my tez wolimy spac na ktorejs stronie. U nas synek woli prawa i na tą sie przekreca ale neurolog nas uspokoila. Moze byc tak ze,dziecku ktoras strona szybciej sie rozwija a po czasie to sie wyrownuje. Moj najpierw lapal zabawki prawa i dlugo mu zeszlo zanim zaczal uzywac do tego lewej
My tez mamy ta wieksza zyrafke
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My tez mamy ta wieksza zyrafke
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom