reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny, jakiego mam nerwa.

My oczywiscie tez cudowna noc. Ania non stop przekreca sie w nocy a ja ja poprawiam. Czasami chce smoczek to drze sie i jej daje, dodatkowo 2 razy mleko w nocy i w tym efekcie padam na pysk. Doslownie. Wiem, ze wstanie o 6.30 bankowo a ja jestem niewyspana, ze szok.
Jeszcze mąż wyszedł do pracy a kot demoluje choinkę. Dramat.

Co do posilków to Ania raz dostanie obiad a raz nie. Czasami brzuch boli i marudzi to jej nie przeciązam. Kaszek i kleikow nie lubi :(

Fazerka- jak się czujesz? Byłaś u kardiologa?

Toteczka- bo to tak jest. Jak pojechalam do szwagierki tez sluchalam rad z d*py. Nie lubię tego. Czlowiek liczy na pomoc to musi sie nadluchac, ale cos za cos.

reklama
Hej wam.:) wybaczcie ze sie.nie odzywalam ale u.mnie duzo sie wydarzylo.od porodu :)

Iwona jak mnie pamietasz odezwij sie do mnie na priv :)

Pozdrawiamy was z Adasiem :)

Postaram sie byc na biezaco ;)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A co tam sie takiego Kochana wydarzylo?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Dziewczyny :)
Dawno tak mało nie spałam. Misio mi się podziębił i ma gila giganta. Krztusi się nim i wymiotuje. Do tego płacze histerycznie bo jest zmęczony a nie może zasnąć. Wybudzał mi co chwilę Szymonka i tak jeden płakał bo go gil męczył a drugi bo śpiący i tak na dwa głosy dawali pół nocy. Szymko usypia przy bajce więc lulając Misia opowiadałam mu bajkę o chłopczyku co uwielbiał pić herbate :) nic innego nie przyszło mi do głowy:)
W sumie to jeszcze leżę w betach ale zaraz muszę poprasować bo nie mam w co przebierać już Młodego bo wszystko ogilane ... Najważniejsze, że nie ma temperatury :) Miłego dnia Kobietki potem postaram się Was doczytać :):)

Aaaaa pokażcie swoje choinki :)

Do góry