reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Iwona 35 gratuluję ci z całego serca, teraz może tego nie czujesz ale tak jak Basia pisze coś się dzieje zawsze po coś, i to maleństwo które teraz nosisz pod swoim serduszkiem może być tym które da ci najwiecej radości, które sprawi że poczujesz ze jesteś dla niego najważniejsza. Rozumiem cię doskoale bo ja też tragicznie znoszę ciąże, zeszłorocznych swiąt nie pamiętam przeryczałam całe, takie miałam dolegliwości ze jak dziś o tym myslę to mam gesią skórkę, ale dziś mam prawie 6 miesięcznego synka, dziecko które w naszej rodzinie zmieniło wszystko wprowadził tyle ciepłą i dobra że nie jestem w stanie tego opisać słowami bo się nie da. Faktycznie synek mój był wyczekiwany. Ale zobaczysz daj sobie czas, zwłaszcza teraz w ten wyjątkowy magiczny swiąteczny czas,daj sobie czas oswoić się z tą myślą.
Kiedy urodziłam Maję zarzekałam się że nie chce mieć już wiecej dzieci, ciąza tragiczan poród traumatyczny mega wymagające i absorbujące dziecko, i kiedy nie mogłam zajść w kolejną po 6latach stwierdziłąm ze juz nigdy nie będę się zarzekać...
Pisz na nam o wszystkim, myślę ze nasze forum się już utarło i jest nas tu stałę grono i możesz śmiało pisać co ci leży na sercu, wyżal się wygadaj, nawet jak chcesz możesz zadzwonić chetnie cię wysłucham...ale wierze że pokochasz maleństwo całym sercem
Kiedy urodziłam Maję zarzekałam się że nie chce mieć już wiecej dzieci, ciąza tragiczan poród traumatyczny mega wymagające i absorbujące dziecko, i kiedy nie mogłam zajść w kolejną po 6latach stwierdziłąm ze juz nigdy nie będę się zarzekać...
Pisz na nam o wszystkim, myślę ze nasze forum się już utarło i jest nas tu stałę grono i możesz śmiało pisać co ci leży na sercu, wyżal się wygadaj, nawet jak chcesz możesz zadzwonić chetnie cię wysłucham...ale wierze że pokochasz maleństwo całym sercem
julita1212
Julka to co to było że tak wszystko wyrzygał? za dużo na raz zjadł? czy może za szybko?
julita1212
też w tym roku robiłyśmy pierniczki z paczki poszłam na łatwiznę bo Maja nie lubi pierniczków a w tym roku nie mogłam jej odgonić tak jej posmakowałyHejka!
Nie mogę być ostatnio na bieżąco, chyba wyszłam z wprawy...Albo przedświąteczny czas :-)
Kamejko, masz rację, przecież nie miałam na to wpływu. Tylko teraz lekarka chce ją szczepić zaległą szczepionką za tydzień, a ja nie wiem, czy to nie za wcześnie...
Iwonko, kochana!! To ja egoistycznie pomyślałam sobie, że cieszę się z posiadanego do Ciebie numeru tel, którym się wymieniałyśmy na czas porodu, żeby móc do Ciebie napisać, jak znikniesz. Bardzo się więc cieszę, że się odezwałaś. Myślę o Tobie codziennie. Z gumą mówisz!? Jak to możliwe. Pozwolisz, że zapytam - pękła Wam czy jak? Trzymaj się, dobrze, że ciąża zdrowo potwierdzona, skoro już jest. Poukłada się, później fajnie, jak jest tak mała różnica wieku, na początku ciężko, ale wierzę, że dasz radę.Zrobiłam Twój likier, tylko mi go na pewno wypiją, bo ja kp Muszę chociaż odrobinę spróbować. Pierniki na razie robiliśmy z paczki, wiem, wiem, łatwizna, ale chociaż szybko i są :-)
Pozdrawiam!
fazerkamm
Fanka BB :)
Iwonko chyba dziewczyny juz wszystko napisały co chciałabym napisać i ja... dodam tylko ze wierze ze instynkt zrobi swoje i pokochasz bardzo mocniutko swoje nowe serduszko, potrzeba czssu byc oswoila się z ts nowa sytuacja. Jak tylko masz potrzebe, siłę to pisz pisz! My chętnie poradzimy, pocieszymy, doradzimy. Sciskam Cie moooocno :*
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
fazerkamm
Julka teraz juz wszystko dobrze? Nie fajna sytuacja .
Toteczka83
A ja tez nie spie. Ewa bardzo niespokojna dzis, bylismy w gosciach I strasznie na poczatku plakala ewidentnie cos ja bolalo. Poszla spac pozniej bo wrocilismy kolo 19 ale co chwile sie budzila, siostta zaczela mnie pouczac jak wychowywac dziecko I juz nerwy na nia mam a jest u nas drugi dzien. Mala zjadla teraz ale nawet na rekach strasznie sie rzuca, jutro tylko mleko dostanie, rzadnych kaszek, zupek I herbatek...
Ze wzgledu na goscia spiacego na kanapie musze mala karmic w sypialni na krzesle, wogole cos czuje ze spedze na nim wiekszosc dzisiejszej nocy...
Ze wzgledu na goscia spiacego na kanapie musze mala karmic w sypialni na krzesle, wogole cos czuje ze spedze na nim wiekszosc dzisiejszej nocy...
Lizzy_
My też mamy kryzys... głównie jedzeniowy. Mleko nie. Rano, wieczorem, czy jak chce się ululać to owszem. A tak to nie... za to kaszkę dwie porcje z rzędu zjadł, bo jedna było mało... od jutra na stałe wprowadzam dwa posiłki łyżeczkowe typu warzywo, owoc lub kaszka, bo mleka nie...
A jak Wasze dzieciatka? Ma któreś podobnie?
A jak Wasze dzieciatka? Ma któreś podobnie?
reklama
Flammie
Kazde dziecko z czym innym świruje.. Moj nie chce spac wieczorem. Dzis sie 4h meczyl. Jako noworodek tez nie chcial spac, pamietam te noce jak od 22 do 3 malego zabawialam albo lulalam
Lizzy, moze mu lepiej smakuje, albo sie lepiej najada? Moj nadal pije butle chetnie, ale zauwazylam ze wiecej i chetniej zjada posilkow stalych. Musze mu podawac wieksze porcje.
Moze mu przemycaj mleka w warzywku? Albo moze mleko dopraw troche jesli chodzi mu o smak?
Lizzy, moze mu lepiej smakuje, albo sie lepiej najada? Moj nadal pije butle chetnie, ale zauwazylam ze wiecej i chetniej zjada posilkow stalych. Musze mu podawac wieksze porcje.
Moze mu przemycaj mleka w warzywku? Albo moze mleko dopraw troche jesli chodzi mu o smak?