Toteczka83
Fanka BB :)
Ewa te spi od 19 ale dzis miala tulki jedna drzemkr na spacerze 2'5 h, rano prawie zasnela I mleko w btli sie skonczylo to jak dorobilam to ona juz wyspana I najedzona a ok 17 juz zasypiala I pralka zaczela wirowac I na srodek lazienki zaszla to ja polspiace dziecko przez ramie I lece I po wszystkim. Mala zjadla dzis caly sloiczek na obiad I nie wygladalo zeby sie szczegolnie najadla
Flammie nie wiem co w norweskich aptekach maja ale moze popros o preparat z drozdzami, skrzypem I pokrzywa u nas jest humavit. Bierze sie 2x2 tabl. ale ja lubie naturalne preparaty I takie starsze niz te wszystkie belissy co teraz wymyslaja raz dziennie -mnie nie przekonuja tym bardziej, ze znam firmy ktore robia te suplementy . Z kategorii lekow z kolei biotebal zawierajacy biotyne.
Flammie nie wiem co w norweskich aptekach maja ale moze popros o preparat z drozdzami, skrzypem I pokrzywa u nas jest humavit. Bierze sie 2x2 tabl. ale ja lubie naturalne preparaty I takie starsze niz te wszystkie belissy co teraz wymyslaja raz dziennie -mnie nie przekonuja tym bardziej, ze znam firmy ktore robia te suplementy . Z kategorii lekow z kolei biotebal zawierajacy biotyne.