reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ewa te spi od 19 ale dzis miala tulki jedna drzemkr na spacerze 2'5 h, rano prawie zasnela I mleko w btli sie skonczylo to jak dorobilam to ona juz wyspana I najedzona a ok 17 juz zasypiala I pralka zaczela wirowac I na srodek lazienki zaszla to ja polspiace dziecko przez ramie I lece I po wszystkim. Mala zjadla dzis caly sloiczek na obiad I nie wygladalo zeby sie szczegolnie najadla :)
Flammie nie wiem co w norweskich aptekach maja ale moze popros o preparat z drozdzami, skrzypem I pokrzywa u nas jest humavit. Bierze sie 2x2 tabl. ale ja lubie naturalne preparaty I takie starsze niz te wszystkie belissy co teraz wymyslaja raz dziennie -mnie nie przekonuja tym bardziej, ze znam firmy ktore robia te suplementy . Z kategorii lekow z kolei biotebal zawierajacy biotyne.

reklama
Witajcie wieczorem.
My dziś byliśmy u kolegi na urodzinach. Impreza była tydzień temu, a dziś tylko my. Młody grzeczny, super się sprawował :) wieczorami w domu jest bardziej nieznośny :p

Toteczka, są efekty po tym suplemeńcie? Też wole naturalne..

Już się obudził łobuz.. Ma jakiś wewnętrzny zegarek na 21 nastawiony :p

Witajcie. Moj synuś byl dzis caly dzien marudny. Biedny, pewnie go te dziąsła bolą i jak tylko go odkladalam z rak albo znikalam to był płacz. Na szczęście maz wrócił przed 15 i go wziął, poszli razem spac i mały spał az 2 godziny, ja tez sie drzemnelam na 20 minut i od razu inne samopoczucie ;) a jutro rano wezmie go ze soba i pojda do salonu a ja moze sie przespie choc do 9.
Co do powrotow meza to moj wraca kolo 18, czasem sie zdarzy wczesniej tak jak np. Dzis, ale za niedlugo zmienia prace i bedzie tylko na weekendy :( teoretycznie tez jesten sama, moi rodzice mieszkaja na parterze ale moja mama zajmuje sie dwulatkiem - synkien siostry wiec tez zmęczona ciagle bo młody daje w kość, więc czasem ide do niej doslownie na chwilkę, jak mam chwile wolna a ostatnio niestety rzadko sie to zdaza to pomogam jej i biore młodego do siebie, ale upilnowac go zeby malego nie zaczepial graniczy z cudem ;)
Dobrej nocy!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kilka dni temu dodałam post z podsumowaniem rozszerzania diety z jednej z grup na fb. Myślę, że fajnie jest to podsumowane. Jeśli chcesz napisz do mnie na priv. to Ci wyślę :)

Widziałam właśnie ten Twój post i sobie go skopiowałam i zapisałam, także dziękuję, już mam :)

Zabek nam sie juz przebił :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Alee fajnieee :) gratulacje ząbeczka.

My dziś byliśmy u lekarza, teoretycznie z wynikami badań. Ale laboratorium się pomyliło i zrobili badanie na Salmonellę zamiast na gronkowca no więc muszę badanie powtórzyć.
Natalka nadal za mało przybiera, przez ostatni miesiąc tylko 200 g. Zapadła decyzja o dokarmianiu, mamy zaleconą kaszkę Sinlac. Podawać mam po karmieniu piersią na dopchanie brzuszka;) daliśmy dziś pierwszy raz i smakowało. Także cieszę się ze zjadła i mam nadzieję że na tej kaszce trochę przybierze. Jeśli nie, to czeka nas szpital :(

reklama
Do góry