reklama
groszkowamama
Fanka BB :)
U mnie w pracy wigilia w środę, też zabieram małego, ale u nas z 40 osób będzie. Mam nadzieję że się nie rozpłacze jak tyle ludzi zobaczy, on to taki bojaźliwy jest, mąż kichnie, garnek stuknie, inne dziecko się rozpłacze... cała masa dziwnych dźwięków
My używamy nivea baby, jak nie posmaruję to zaraz mu się takie czerwone polisie od wiatru robią.
My używamy nivea baby, jak nie posmaruję to zaraz mu się takie czerwone polisie od wiatru robią.
Asia28BK
U nas drzemka popołudniowa już ponad 2 godziny :-)
Muszę się wam pochwalić że schudłam do 2 kg poniżej wagi sprzed ciąży i mieszcze się już we wszystkie ciuchy :-) na tym poprzestanę :-) została mi tylko oponka na brzuchu, taki fald skorny z lekkim tluszczyk iem ale to będzie bardzo ciężko zlikwidować :-)
Muszę się wam pochwalić że schudłam do 2 kg poniżej wagi sprzed ciąży i mieszcze się już we wszystkie ciuchy :-) na tym poprzestanę :-) została mi tylko oponka na brzuchu, taki fald skorny z lekkim tluszczyk iem ale to będzie bardzo ciężko zlikwidować :-)
madziolina_p
Asoa 2 godziny? Wow!
Mojego tez nie ma non stop wiec sama i to z mala i po przedszkolu z synem [emoji12]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Mojego tez nie ma non stop wiec sama i to z mala i po przedszkolu z synem [emoji12]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
groszkowamama
U nas drzemka popołudniowa już ponad 2 godziny :-)
U mnie też oponka została w spodnie sprzed ciąży jeszcze nie wchodzę, właśnie przez tę oponkę, tak mi się wylewa górą Tyle że ja raczej nie powinnam schodzić do wagi sprzed ciąży, chciałam schudnąć przed ślubem i trochę się zapędziłam, był czas że ważyłam 45 kg przy wzroście 168, moja ginekolog powiedziała że to prawie cudem udało mi się w ciążę zajść przy takiej wadze. Szybko nadrobiłam, bo w ciąży przytyłam 22 kg.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
U nas w pracy nie wiem kiedy Wigilia. Rok temu organizatorki stwierdziły, że dziewczyn na macierzyńskim nie ma, to po co je zapraszać. W tym roku chyba jest podobnie. Taką wspaniałą pracę mam
u mnie jest podobnie
reklama
Flammie
Maly spi od 7 Nawet latwo dzis poszlo..uff. Zobaczymy jak bedzie wieczorem, poki co relax.
Dziewczyny, co byscie radzily na łamiące się paznokcie? Mam je króciutkie, ale i tak ciągle mi się nadrywają po bokach przy byle okazji Obecnie mam 2 co zdążyły troszke odrosnąć z pęknięcia i 3 naderwane To chyba jakaś pociążowa przypadłość, bo nigdy tak źle nie było.
Dziewczyny, co byscie radzily na łamiące się paznokcie? Mam je króciutkie, ale i tak ciągle mi się nadrywają po bokach przy byle okazji Obecnie mam 2 co zdążyły troszke odrosnąć z pęknięcia i 3 naderwane To chyba jakaś pociążowa przypadłość, bo nigdy tak źle nie było.