reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Mój syn ja już siedzi w leżaku i zakładam śliniak to wniebowziety. Teraz nowe warzywko, wiec mniej dostaje na początek, to się popatrzył na mnie dziwnie jak sciagalam, jakby za mało, haha, zarloczek :p

reklama
U mnie w pracy wigilia w środę, też zabieram małego, ale u nas z 40 osób będzie. Mam nadzieję że się nie rozpłacze jak tyle ludzi zobaczy, on to taki bojaźliwy jest, mąż kichnie, garnek stuknie, inne dziecko się rozpłacze... cała masa dziwnych dźwięków :D

My używamy nivea baby, jak nie posmaruję to zaraz mu się takie czerwone polisie od wiatru robią.

U nas w pracy nie wiem kiedy Wigilia. Rok temu organizatorki stwierdziły, że dziewczyn na macierzyńskim nie ma, to po co je zapraszać. W tym roku chyba jest podobnie. Taką wspaniałą pracę mam :)

U nas drzemka popołudniowa już ponad 2 godziny :-)

Muszę się wam pochwalić że schudłam do 2 kg poniżej wagi sprzed ciąży i mieszcze się już we wszystkie ciuchy :-) na tym poprzestanę :-) została mi tylko oponka na brzuchu, taki fald skorny z lekkim tluszczyk iem ale to będzie bardzo ciężko zlikwidować :-)

U nas drzemka popołudniowa już ponad 2 godziny :-)

Muszę się wam pochwalić że schudłam do 2 kg poniżej wagi sprzed ciąży i mieszcze się już we wszystkie ciuchy :-) na tym poprzestanę :-) została mi tylko oponka na brzuchu, taki fald skorny z lekkim tluszczyk iem ale to będzie bardzo ciężko zlikwidować :-)

U mnie też oponka została :( w spodnie sprzed ciąży jeszcze nie wchodzę, właśnie przez tę oponkę, tak mi się wylewa górą :D Tyle że ja raczej nie powinnam schodzić do wagi sprzed ciąży, chciałam schudnąć przed ślubem i trochę się zapędziłam, był czas że ważyłam 45 kg przy wzroście 168, moja ginekolog powiedziała że to prawie cudem udało mi się w ciążę zajść przy takiej wadze. Szybko nadrobiłam, bo w ciąży przytyłam 22 kg. :D

U mnie wigilia w pracy będzie w czwartek, ale nie idę bo nie mam z kim zostawić synka a jego nie chce brać bo tam wiecznie zimno, nie ma gdzie dziecka rozebrać itp milion wymowek żeby nie iść.:p

reklama
Maly spi od 7 :rofl: Nawet latwo dzis poszlo..uff. Zobaczymy jak bedzie wieczorem, poki co relax.

Dziewczyny, co byscie radzily na łamiące się paznokcie? Mam je króciutkie, ale i tak ciągle mi się nadrywają po bokach przy byle okazji :( Obecnie mam 2 co zdążyły troszke odrosnąć z pęknięcia i 3 naderwane :( To chyba jakaś pociążowa przypadłość, bo nigdy tak źle nie było.

Do góry