reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Mój syn ja już siedzi w leżaku i zakładam śliniak to wniebowziety. Teraz nowe warzywko, wiec mniej dostaje na początek, to się popatrzył na mnie dziwnie jak sciagalam, jakby za mało, haha, zarloczek :p

reklama
U mnie w pracy wigilia w środę, też zabieram małego, ale u nas z 40 osób będzie. Mam nadzieję że się nie rozpłacze jak tyle ludzi zobaczy, on to taki bojaźliwy jest, mąż kichnie, garnek stuknie, inne dziecko się rozpłacze... cała masa dziwnych dźwięków :D

My używamy nivea baby, jak nie posmaruję to zaraz mu się takie czerwone polisie od wiatru robią.

U nas w pracy nie wiem kiedy Wigilia. Rok temu organizatorki stwierdziły, że dziewczyn na macierzyńskim nie ma, to po co je zapraszać. W tym roku chyba jest podobnie. Taką wspaniałą pracę mam :)

U nas drzemka popołudniowa już ponad 2 godziny :-)

Muszę się wam pochwalić że schudłam do 2 kg poniżej wagi sprzed ciąży i mieszcze się już we wszystkie ciuchy :-) na tym poprzestanę :-) została mi tylko oponka na brzuchu, taki fald skorny z lekkim tluszczyk iem ale to będzie bardzo ciężko zlikwidować :-)

U nas drzemka popołudniowa już ponad 2 godziny :-)

Muszę się wam pochwalić że schudłam do 2 kg poniżej wagi sprzed ciąży i mieszcze się już we wszystkie ciuchy :-) na tym poprzestanę :-) została mi tylko oponka na brzuchu, taki fald skorny z lekkim tluszczyk iem ale to będzie bardzo ciężko zlikwidować :-)

U mnie też oponka została :( w spodnie sprzed ciąży jeszcze nie wchodzę, właśnie przez tę oponkę, tak mi się wylewa górą :D Tyle że ja raczej nie powinnam schodzić do wagi sprzed ciąży, chciałam schudnąć przed ślubem i trochę się zapędziłam, był czas że ważyłam 45 kg przy wzroście 168, moja ginekolog powiedziała że to prawie cudem udało mi się w ciążę zajść przy takiej wadze. Szybko nadrobiłam, bo w ciąży przytyłam 22 kg. :D

U mnie wigilia w pracy będzie w czwartek, ale nie idę bo nie mam z kim zostawić synka a jego nie chce brać bo tam wiecznie zimno, nie ma gdzie dziecka rozebrać itp milion wymowek żeby nie iść.:p

reklama
Maly spi od 7 :rofl: Nawet latwo dzis poszlo..uff. Zobaczymy jak bedzie wieczorem, poki co relax.

Dziewczyny, co byscie radzily na łamiące się paznokcie? Mam je króciutkie, ale i tak ciągle mi się nadrywają po bokach przy byle okazji :( Obecnie mam 2 co zdążyły troszke odrosnąć z pęknięcia i 3 naderwane :( To chyba jakaś pociążowa przypadłość, bo nigdy tak źle nie było.

Do góry