reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Karolina.
Mojemu tez tak glowa wisiala. Bylam na kontroli jak mial 4.5 miesiaca i ok. Zaczal dzwigac jak zaczelam go pod paszki podnosic, bo wczesniej inaczej go podnosilam :p Bawilam sie z nim tez tak, ze go pod paszkami podnosilam jak do siadu i buzi :p Po paru dniach zaczal sie dzwigac jak trzymalam za raczki.

reklama
witajcie moze uda sie mi napisac zanim młody wstanie:)

Hejka:-)
Mała śpi z nami w sypialni jeszcze. Mam zapalona lampkę do momentu aż my idziemy spać, potem gasze:-)

Jakie mamusie plany Sylwestrowe w tym roku? :-)
My w domku we trójkę :-) oj nie pamiętam kiedy spędzalam te noc w domu, może jacyś znajomi wpadną, zobaczymy :-) w każdym razie mąż w nowy rok na 7do pracy:p
w domu we czwórkę:)
A my wracamy z ogromną choinką[emoji268] połowa z samochodu wystaje [emoji598]
super, też chciałabym żywą ale u nas w domu jest za ciepło
O! To chyba może sie wybiorę do tego neurologa bo stopami to nie jest zainteresowana ani sie nie przewraca na boki czuję że coś jest nie tak.
mój to normalnie się turla, i strasznie sie podnosi dp siedzenia
które już siedzi?

Moja koleżanka kapie swoje miesięczne dziecko co dwa dni i jej mama dostaje szału i każego kąpać codziennie żeby nie chodził brudny :-p
tez na oczatku co drugi dzien myłam ale jednak rytułał dnia był gdzieś zachwiany zresztą on tak lubi sie pluskać:)

Hej dziewczyny,
Przepraszam jeśli na wszystko nie odpowiem .
Co do przepisów ja korzystam ze strony: Kwestia Smaku . Wszystko się udaje i jest pyszne .
Sylwester w domu we 3
Smoczek 3-36 Hevea.
Mała śpi z nami w sypialni, mam zapaloną lampkę led, bo inaczej bym się zabiła wstając do niej.
TV nie włączam, ale z telefonu puszczam jej muzę
Aha i moje zmartwienia co do jej gadania poszły w niepamięć. Gada jak szalona od dwóch dni.
Teraz mam do was pytanie. Czy powinno mnie martwić, że jak próbuje ją podnosić za rączki do siadu, to ona w ogóle nie dźwiga głowy?? Na leżaczku owszem, ale z leżenia na płasko zupełnie. Nie robię tego często, ale jak parę razy próbowałam, to głowa wisi
mój w ciągu 2 dni zaczął się podnosić teraz nawet w wózku nie poleży tylko dziwiga sie do siadu iobraca się na brzuch

Karolina, moja też w ogóle głowy nie dźwiga. Jutro będę u lekarza to podpytam o to. Ja szczerze mówiąc się tym za bardzo nie martwię bo inne rzeczy robi ładnie,np przewraca na boczki, pięknie próbuje pełzać jak leży na brzuszku, już jej się udaje kawałek przesunąć;) więc uważam że jest wszystko ok i na siadanie przyjdzie czas. Ale podpytam jutro lekarza jeśli nie zapomnę.

Czytałam trochę o rozszerzaniu diety bo chcę też jutro o tym pogadać z lekarzem więc chciałam mieć jakąś podstawową wiedzę, ale nadal czuję że nie wiem jak to powinno właściwie wyglądać, mam mętlik w głowie heh :p

Hejka:-)
Mała śpi z nami w sypialni jeszcze. Mam zapalona lampkę do momentu aż my idziemy spać, potem gasze:-)

Jakie mamusie plany Sylwestrowe w tym roku? :-)
My w domku we trójkę :-) oj nie pamiętam kiedy spędzalam te noc w domu, może jacyś znajomi wpadną, zobaczymy :-) w każdym razie mąż w nowy rok na 7do pracy:p
My tez w domu. Mąż tez do pracy[emoji16]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny,
Przepraszam jeśli na wszystko nie odpowiem .
Co do przepisów ja korzystam ze strony: Kwestia Smaku . Wszystko się udaje i jest pyszne .
Sylwester w domu we 3
Smoczek 3-36 Hevea.
Mała śpi z nami w sypialni, mam zapaloną lampkę led, bo inaczej bym się zabiła wstając do niej.
TV nie włączam, ale z telefonu puszczam jej muzę
Aha i moje zmartwienia co do jej gadania poszły w niepamięć. Gada jak szalona od dwóch dni.
Teraz mam do was pytanie. Czy powinno mnie martwić, że jak próbuje ją podnosić za rączki do siadu, to ona w ogóle nie dźwiga głowy?? Na leżaczku owszem, ale z leżenia na płasko zupełnie. Nie robię tego często, ale jak parę razy próbowałam, to głowa wisi
Spokojnie na siadanie jest jeszcze czas moja dr mowila ze 7-8 mc

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie, my juz ponad godzine na nogach a niektorzy sa nawet noszeni na rekach. Maz dzis wczesnie wychodzi a wroci pozno, kokezanki zabiegane przed swietami wiec nikt nas nie odwiedzi wiec zapowiada sie cudowny dzien bo mala juz bardzo marudna.
Mezowi sie wczoraj przypomnialo, ze mamusia ze swoim mezem jada na swieta do znajomych, nigdy nie slyszalam zeby oni mieli jakies zycie towarzyskie, ona cale dnie spedza na kanapie a on na dzialce I nawet maz.kiedys mowil, ze oni troche dzicy sa bo nigdzie nie wychodza. Mysle, ze trzeba byc z kims troche blisko, zeby swieta spedzac takze sadze, ze to wymyslila zeby nas nie zapraszac w kij jej w oko.
Co sadzicie?

Aga moja tez sie nie obraca, jakis czas temu zrobila to kilka eazy i przestala. Tylko na bok sie wygina. Ale za to zaczela sie wkurzac bo probuje sie podnosic a lapana za rece sama fo siadu sie dzwiga.
Wczoraj malej dynie hokkaido dalam i w koncu jej smakowalo.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej!
Ania dziś wstała o 6:30. Zawsze wstaje 7:30. Jadła w nocy tez dziwnie, bo północ i 3.

Teraz marudna, bo sama nie wie co chce czy spać czy s*ać :D
Toteczka o ile Cię to pocieszy to ja zawsze sama jestem i jutro jeszcze mąż pracuje. Nikt mnie nie odwiedza, bo tu nie mam nikogo a koleżanki daleko.
Mąż wezmie pt przed wigilią wolne. :( a w czwartek mają z pracy jakies wyjscie o 19. Fakt, ze moj tarzan nie pije, ale małą wieczorem tez sama będę ogarniać.

Ostatnio stwierdziłam, ze lepiej liczyc na siebie. Zawsze tyle osób było wokół mnie a teraz pusto. Mąż do 16 w pracy i cały dzień i noc ja ogarniam. Jak wraca i przejmie małą to ja ogarniam to co nie zdążyłam i to taki relaks :) a na tarzanowanie umawiamy się :D do czego to doszlo :D

Mi jest raźniej jak nawet z Wami popiszę :) tutaj zawsze ktoś czeka na newsy.

Do góry