reklama
Toteczka83
Fanka BB :)
Aga u nas to samo było I pomoglo kladzenie na brzuchu pod katem, jesli masz klin to na nim, ja opieralam przewijak na oparciu kanapy wtedy dziecko tak sie nie meczy bo nie dzwiga swojego ciezaru.
Flammie
Aga, dużo dzieci nie lubi na brzuszku leżeć. Ja musiałam po troszku kłaść jak zmieniałam pieluchę.
Na myśl mi przychodzi, że możesz spróbować poćwiczyć z nią turlanie - nóżki do góry i na boczek. No i na brzuszku niestety trzeba, choć na chwilę. A może samolot z nią rób - trzymaj brzuszkiem do dołu i z nią "lataj". Wtedy też będzie mięśnie karku ćwiczyć. Jak się zrobi silniejsza to przewracanie się przyjdzie jej latwiej.
Jakbyś się bardzo martwiła może wybierz się do rehabilitanta. Może fachowo jakieś ćwiczenia pokaże. Nam dwie wizyty dużo dały
Na myśl mi przychodzi, że możesz spróbować poćwiczyć z nią turlanie - nóżki do góry i na boczek. No i na brzuszku niestety trzeba, choć na chwilę. A może samolot z nią rób - trzymaj brzuszkiem do dołu i z nią "lataj". Wtedy też będzie mięśnie karku ćwiczyć. Jak się zrobi silniejsza to przewracanie się przyjdzie jej latwiej.
Jakbyś się bardzo martwiła może wybierz się do rehabilitanta. Może fachowo jakieś ćwiczenia pokaże. Nam dwie wizyty dużo dały
Flammie
U nas wieczór jak co wieczór.. czas kiedy niby rodzicie powinni miec dla siebie jest czasem który spędzamy na uspokajaniu i usypianiu. Często sfrustrowani. Coś się mojemu małemu poprzestawiało poważnie. Śpi ostatnio od około północy do prawie 9 rano.
Karolina__85
U nas właśnie podnoszenie głowy poszło tylko dzięki rehabilitacji . jedno spotkanie i po sprawie .Też właśnie dziewczyny rozmyślam nad rehabilitantem narazie będę próbowała tak jak mi polecacie i zobaczymy
Macie rację , pewnie swiruje z tym słyszeniem. miała badanie po urodzeniu .
Flammie
dziewczyny zrobiłam ten test. Jest pozytywny. Na jakiś czas znikam bo jestem załamana , dobita i chyba jeszcze w szoku. Odezwę się jak przerobię to w sobie
Ojej.. trzymaj się! Życzę by się wszystko dobrze ułożyło.
reklama
Karolina__85
Nie wiedziałam , że masz takie przypuszczenia. będzie dobrze . ściskam mocno .dziewczyny zrobiłam ten test. Jest pozytywny. Na jakiś czas znikam bo jestem załamana , dobita i chyba jeszcze w szoku. Odezwę się jak przerobię to w sobie