reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja to bym.chciała pierwszy trymestr juz zamknąć i mieć za sobą, wtedy będę spokojniejsza... jeszcze miesiąc mi został ;-)

Ja też dziewczyny bym chciała zakończyć pierwszy trymestr choć ostatnio jakaś spokojniejsza jestem już tak jakoś czuje, że wszystko będzie dobrze i już bez większych obaw chodzę do wc :)

Nam na genetycznym powiedział, że dziewczynka. A w 16 tyg, że jednak chłopak. I powiem Wam, że było dziwnie się przestawić także lepiej się za szybko nie nastawić na konkretną płeć :)

No dokładnie. Bo jak chłopak od początku to raczej pewne, bo widać siusiaka, a jak powie lekarz ze dziewczynką to może się zmienić bo siusiak mógł się schować np między nogami hihi mówię na wczesnym etapie

Witam, dolaczam do grona :) się zaczyna 8 tydz
Dręczą mnie koszmary o poronieniu i dręczy mnie pełen pecherz. To pierwszą ciąża więc mam we łbie metlik, dobrze jest mieć towarzyszki w doli/niedoli :)

reklama
Aaa co do plci, pamiętam za czasów naszej klasy jak u mojej koleżanki wszyscy na zdjęciach oznaczali pinezką Marysię w brzuszku. Zdziwienie było jak się urodzil Wojtus:)

Do góry