reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

hej mamusie
idę was poczytać chociaż dwa 3 dni do tyłu co słychać...
u mnie jak zwykle intensywnie bo pogoda super wiec spacery musowo bo i tak wkurzają mnie długie wieczory.

reklama
1479659721567.jpg
Karolina i nas też cudna pogoda szkoda że w październiku tak nie było.
I nas tak

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1479659721567.jpg
    1479659721567.jpg
    141,4 KB · Wyświetleń: 426
Julita fajny wózek, wysoko ten pokrowiec że napewno nie wieje maluszkowi.
U nas też pięknie było i wiatru zero i choć musiałam się ratować dźwiękiem suszarki żeby dzidzia wyleżała to było miło. Żałunę, że jednak szumisia nie kupiłam bo muszę zawsze pamiętać o naładowanej baterii w telefonie a teraz to już chyba nie warto. Ogólnie po ostatnim moim marudzeniu mogę wkońcu napisać coś pogodnego- otóż Ewa dziś bawiła się gaworzyła i śmiała! Już prawie zapomniałam jak ona potrafi się chichrać, mąż był cały dzień w domu i jutro bierze wolne więc zobaczymy czy obecność obojga rodziców tak na nią wpływa czy już jej przeszło cokolwiek to było.
Także w dobrym humorze życzę wszystkim miłego wieczorku i szybko zasypiających maluszków.

Julita fajny wózek, wysoko ten pokrowiec że napewno nie wieje maluszkowi.
U nas też pięknie było i wiatru zero i choć musiałam się ratować dźwiękiem suszarki żeby dzidzia wyleżała to było miło. Żałunę, że jednak szumisia nie kupiłam bo muszę zawsze pamiętać o naładowanej baterii w telefonie a teraz to już chyba nie warto. Ogólnie po ostatnim moim marudzeniu mogę wkońcu napisać coś pogodnego- otóż Ewa dziś bawiła się gaworzyła i śmiała! Już prawie zapomniałam jak ona potrafi się chichrać, mąż był cały dzień w domu i jutro bierze wolne więc zobaczymy czy obecność obojga rodziców tak na nią wpływa czy już jej przeszło cokolwiek to było.
Także w dobrym humorze życzę wszystkim miłego wieczorku i szybko zasypiających maluszków.
Super!!! Teraz będzie tylko lepiej , a przez te trudy jeszcze bardziej to docenisz :)

Hejka;-) u nas też fajna pogoda więc spacerowaliśmy ostatnio dużo;-)
mała się poprzestawiła ze spaniem dość mocno bo idzie spać ok 17 i muszę ją ok 19 budzić na mycie,przebieranie i jedzenie,po czym o 20 zasypia i spi do 2 potem już ciężko do rana,o 6 już wstajemy,nie wiem co to spowodowało bo nic nie zmieniałam w rytmie dnia raczej;-)

przypomniało się mi że pisałaś Kamejka o jakiejś grudce na rączce u dziecka,zniknęlo to już?

Chyba wszystkie korzystamy z fajnej pogody :) u nas jest w miarę ok dla mnie najważniejsze jest to że Jasiek śpi w nocy a w dzień to ma takie drzemki po ok 30 min :) byliśmy na bioderkach i na szczęście już jest super :)

Załączniki

• WP_20161120_11_33_46_Pro.jpg
    WP_20161120_11_33_46_Pro.jpg
    539,1 KB · Wyświetleń: 95
Czesc dziewczynki, my nie mieliśmy okazji dzis isc na spacer, bo jak juz zrobilam obiad i zjedlismy z mezem to akurat synus zasnal i spal od 13 do 16 takze jutro musimy nadrobic. Moj synek dzis jest przecudowny caly dzien! Smieje sie, zaczepia, robi smieszne miny, prze slodziak! Strasznie mi sie zmienil ostatnio. Stal sie taki "doroślejszy". Teraz juz spi i licze ze zmowu pospi do 5 :) milego wieczorku! :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja malutka jak leży na brzuszku to często podnosi pupę do góry i często przekrzywia się na jeden boczek, oglądałam jej fałdki n nóżkach i na jednej ma większą. ana drugiej mniejszą i jak obie nóżki złączę to sie nie pokrywają. Martwię się, że z bioderkami coś nie tak, usg dopiero na początku grudnia.

reklama
Do góry