reklama
no ja wczoraj na 2h zostawiłam Małego z mężem to przebrany pampers leżał na podłodze koło łózeczka i nie było jak wynieść bo się dzieckiem zajmowałLila glowa do góry, my jestesmy silne, jakby faceci mieli na głowie tyle co my to by juz dawno w psychiatryku wyladowali
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Julka89.89
Cudzie trwaj..
U mnie ostatnio zawinietego pameprsa z kupa znalazłam w sypialni na lozku bo niosl malego i nie mial jak wyrzucić [emoji106]no ja wczoraj na 2h zostawiłam Małego z mężem to przebrany pampers leżał na podłodze koło łózeczka i nie było jak wynieść bo się dzieckiem zajmował
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
groszkowamama
Fanka BB :)
Mój ma za delikatne powonienie na przebieranie pampersa jak mały kupę zrobi. Nie wierzyłam dopóki nie zobaczyłam jak go na wymioty ciągnie. Teściowa się śmieje, że już od dziecka tak miał, że na nocniku to z zatkanym nosem siedział, hrabia zasrany.
Ostatnia edycja:
hahha chyba nie zasrany skoro tak wrazliwyMój ma za delikatne powonienie na przebieranie pampersa jak mały kupę zrobi. Nie wierzyłam dopóki nie zobaczyłam jak go na wymioty ciągnie. Teściowa się śmieje, że już od dziecka tak miał, że na nocniku to z zatkanym nosem siedział, hrabia zasrany.
Toteczka83
U nas właśnie mąż od początku jest od kupek ale często pielucha leży jakiś czas na podłodze przy przewijaku.
Lizzy_
U nas zawsze leżą. Teraz mąż wraca późno i już nie przewija, więc nie ma.no ja wczoraj na 2h zostawiłam Małego z mężem to przebrany pampers leżał na podłodze koło łózeczka i nie było jak wynieść bo się dzieckiem zajmował
Kupa na łóżku? My do worka zanim do kosza dajemy. Teraz to jeszcze, ale po tym mleku ha to była masakra jakaś, trzeba było wietrzyć pokój, nie przesadzam.
Aga30+
Mi to całe przyrodzenie przypomina[emoji5]Obiad robie i mi sie sutek w ziemniaku objawil
Zobacz załącznik 783536
Pieluchy z kupka tez pakuje w torebke plastikowa i do kosza, bo zapachy kupek sa juz mocne
reklama
Aga30+
Kamejka podzielam częściowo z Tobą losy. Dzisiaj byłam u lekarza i mała przybrała może trochę więcej niż Twoja bo 615 g ale lekarka stwierdziła że za mało bo norma minimalna to 700 gram[emoji26] kazała przyjść za miesiąc przepisała mleko już normalne Enfamil bez laktozy przynajmniej już nie będzie na tym gorzkim syfie Nutramigenie uff jeżeli po miesiącu mało przybędzie na wadze to badanie kału. Obecnie waży 6.150 kg i za tydzień kończy 5 miesięcy. Kamejka jakie to badanie kału wam zleciła? Jak się nazywało? Bo moja posiew z kału miała robiony w pierwszym miesiącu i nic nie wyszło ale to chyba inne badanie miałaś?Hej dziewuszki.
Wczoraj byłam z małą u pediatry. Niestety potwierdziła że jest za drobna. Już jak ją zobaczyła i jeszcze jej nie zdążyłam powiedzieć po co przychodzę to jak usłyszała że ma 4 miesiące to powiedziała że malutka jest. No i jak ją zważyłyśmy to przez miesiąc tylko 220 g przybrała wzrostowi też jest za mała. Trochę mam żal do lekarki że nie zareagowała wcześniej bo widywaliśmy się często a ona ciągle mówiła że drobni to i dziecko małe. Ale teraz zmieniła zdanie bo odchylenie od normy zbyt duże. Mam dokarmiać mm w dodatku w badaniu na posiew kału wyszedł gronkowiec. Dostałam na to antybiotyk. Możliwe że on jest przyczyną że nie przybiera. Mamy w dodatku zrobić badanie krwi, moczu i usg brzucha.
Kryzysu laktacyjnego ciąg dalszy. Wczoraj ściągałam mleko kiedy tylko mogłam. Stresowałam się że mi jedzenia dla dziecka nie starczy bo zapasy z zamrażalnika się skończyły a mm mamy jakieś specjalne (nie pamiętam nazwy) więc na zamówienie w aptece i dziś dopiero do odbioru. Po nocy wystarczyło to co w piersiach uff. Ale jeszcze ok 8:30 będę ją karmić i przewiduję że będę musiała jej dać tą porcję którą w nocy wczoraj odciągnęłam...