Witam!
Lizzy - przykro mi z powodu śmierci dziadka
Tulę!
Pauladabro- moja też się bawi przy cycaniu
Asia - i jak po usg główki?
Fazerkam - ja kupiłam właśnie kukurydzianą. Na razie nie daję, ale mam czasami wrażenie, że mało dla niej mleka w tych piersiach...Podałam wodę, w ogóle nie potrafi pić z butelki. Jak byłam na szczepieniu lekarka mówiła, że lepiej wcześniej zacząć wprowadzać, bo potem mogą być problemy, że dziecko nie będzie chciało itp.
Toteczko - też mam puzzle piankowe. Przytulam!!!
Flammie - moja za to śpi najlepiej w domowym ukropie. Jak wracamy ze spaceru, stawiam ją na dole, a obok mamy grzejnik, odpinam tylko górną pokrywę i rozpinam śpiwór i jej ubranko i tak potrafi spać i spać. W nocy też lubi ciepełko, to tak jak ja
Ale się nałaziłam. Teraz kawa. Bez słodyczy
U nas wieczory takie sobie, lepsze, ale nie takie jak kiedyś :/
A w ogóle jakiegoś doła mam. Codziennie to samo. Wiecznie na diecie. Cały dzień z Młodą. Wszystko na mojej głowie, przedszkole, szkoła, dom. Co przynieść, co zanieść, kiedy strój, kiedy na galowo, kiedy kino, a tu lekcje, a tu coś wytłumaczyć trzeba, a to zebranie, a to przedstawienie, a między tym wszystkim sprzątanie,zakupy, gotowanie, cycanie, przewijanie, bawienie, lulanie, przytulanie - zwariować można! Żeby chociaż waga przy takim trybie życia spadała ładnie, a to jeszcze tego nie można, tamtego nie można.
No oczywiście kocham to co mam i dziękuję za to, że zdrowe i że wsio dobrze, tylko czasami po prostu jestem tak umęczona, że mam dość...