reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Różne sa szkoły, zalezy od endokrynologa. ja tez mam niedoczynnosc i w dodatku hashimoto, zazywan leki i jeżeli karmilabyn piersia to nie zrezygnowalabym.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pauladabro - też zacisnęłam pasa jeszcze bardziej, bo jedząc 2000 kcal schudłam 2 kg i koniec. Ale wciąż głodna jestem :( Teraz jestem na 1500, myślę, że to i tak minimum, bo ja karmię piersią...

O kurde to ja wystartowalam z dieta 1000 kcal. Chyba za ostro....a tez 90% u mnie kp. Nasz kryzys w jedzeniu piersi minal. Tfu tfu zjada jak kiedys chetnie wiec moze to nie koniec naszej przygody. Chyba mial chwilowy kaprys z tym jedzieniem tylko mm a ja sie wkurzalam i moze wyczuwal i tak sie stalo. Na szczescie wcina cyca i obydwoje jestesmy szczesliwi.

Jeszcze wroce do diety bo tak sie zastanawiam czy ten tysiac to nie malo ale znam osoby ktore jadly podobnie od zawsze i karmily dzieci i wszystko ok..hmm juz sama nie wiem. nie chce byc wyrodna matka..:(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Lila kaszka po ukończonym 4 miesiącu czyli jak rozpoczyna sie piąty ( tzn według opakowania bo według who po ukończonym 6 powinno wprowadzać sie pokarmy ).

Paula_dabro taka dieta przy karmieniu piersią to zdecydowanie nie zdrowo , na nawet bez karmienia piersi to nie zdrowo [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a jak to jest z tym wyłącznym karmieniem piersią i rozszerzaniem diety? Ja karmię tylko piersią, za tydzień mały kończy 4 miesiące i moja mama naprzywoziła mi słoiczków (jabłuszko i dynia, swojskie bez cukru i soli), ale czytałam że przy karmieniu piersią to dopiero po 6 miesiącu i teraz nie wiem czy coś mu już zacząć podawać po troszku czy jeszcze się wstrzymać.

Do góry