Toteczka83
Fanka BB :)
Iwonaimaja tak się jeszcze zastanawiałam nad tym napięciem i 3 lekarzy twierdzi, że wszystko dobrze a my uwierzyliśmy temu jednemu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój to samoPotem narzeka jaki to on nie jest zmęczony.
Z tel. piszę więc krótko. Dzięki za odpowiedzi w sprawie ścian :-)
U nas z zasypianiem masakra. W piątek od 20-01 w nocy. Co zasnęła to pobudka z rykiem. Wczoraj też długie i całkiem inne usypianie niż to, do którego przywykłam. Przez jej ryki chłopcy usnąć nie mogą :-( Liczę jeszcze na to, że taki stan rzeczy jest przejściowy :-( To już ponad tydzień. Ile to może trwać?? Wyć mi się chce, gdyby tak było od początku to już pogodziłabym się z tym, a teraz to ani spania w dzień(z tym zawsze było kiepsko w domu), ani teraz w nocy :-(