reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja i z hipp taka zwykla i z nestle smakowa i mam jeszcze z bobovity tez zwykła i dodaje jablko, wszystkie mu smakuja i je chętnie . Moj synuś dalej ulewa ale sporadycznie. Dzis np caly dzien nic nie ulał. Ogólnie jak zaczęliśmy podawac nan to sie polepszylol

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś w rossmannie nakupowalam sloiczkow. Trzeci dzień mała wcinała dynie ale wepchala sobir łyżeczke do buzi, że zabolało i
zaliczylsmy dziś pierwszy płacz z łezkami.
A czym smarujecie maluchom pupki?

Ostatnia edycja:
Też mam kaszke hipp zwykłą. W przyszły weekend chcecmy próbować. Tylko nie wiem czy najpierw kaszka czy najpierw warzywo... ile kaszki czy innej nowości dalyscie za pierwszym razem?

W rossmanie wczoraj promocja była na sloiczki. W sensie pewnie nie tylko wczoraj, ale nie wiem do kiedy. Gerber zamiast 3,50 to 3zł. Kupiłam m.in. banana. Mąż chciał zjeść go wczoraj, mimo, że cała kiść bananów jest kupiona :p

Julka, super, że mniej ulewa. U nas po nan też lepiej niż po bebilonie.

Toteczko, my mamy maść posladkowa.

Lizzy_, mi i Adze polecono najpierw kaszka potem warzywko. Na poczatku to nie duzo, lyzeczke kaszki, bo trzeba najpierw sprawdzic jak dziecko zareaguje.

Toteczko, na pupe raz na jakis czas albo jak cos sie dzieje to uzywam sudokrem.

Ja podalam z 3-4 łyżeczki kaszki nestle z bananem ale wydaje mi sie za slodka i teraz podaje zwykła bez dodatkow. Dzis dalam do niej jabluszko. Ja kupowalam te sloczki bio w rosmanie, mamy marchewkę, jabłuszko i jabłuszko z gruszka, ale jeszcze ich nie podawalam. Ja smaruje pupe linomag a+e

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry