reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Mój mąż przeszedł sam siebie mam rozpierdzielone mieszkanie chore dziecko a on pojechał na mecz i jeszcze pretensje że ja mam jakieś fochy i to

Mój mąż przeszedł sam siebie mam rozpierdzielone mieszkanie chore dziecko a on pojechał na mecz i jeszcze pretensje że ja mam jakieś fochy i to
Łączę się w bólu....to co mój dzisiaj odwala to nie mieści się w głowie . Z bezsilności mi się ryczeć chce , a zaznaczam , że nie płaczę prawie nigdy (teraz tylko jak słodkie bobasy widzę :))
Też bym się wstrzymała z tą maścią. Raczej póki co postaw na coś naturalnego . Może olej kokosowy albo lniany. Z tego co widzę to zdarza się to u dziewczynek i jest to bardziej sklejenie a nie zrośnięcie. Ja bym uważniej niż zwykle przemywała wacikiem z ciepłą wodą i czymś smarowała, ale niezbyt obficie . Będzie dobrze :)

Karolina oj z chłopami to czasami gorzej jak z małymi dziećmi.
jeśli ci to coś pomoże to napisz nam tutaj a jak nie to pomyśl o czymś miłym nie warto szargać sobie nerwów:)

My byliśmy dziś na spacerku oczywiście bo pogoda superaśna:) Maja chciała żebyśmy się poganiały wiec nie zmarzłam;P
teraz pewnie zabiorę się za górę prasowania.....ehhh...

Właśnie się zorientowałam że od jakiegoś czasu Needi się nie odzywa a była tu dość aktywna... Ktoś coś wie? Needi jeśli podczytujesz to daj znak życia :)

U mnie dzis kiepski jeśli nie kryzysowy nastrój. Mąż mnie wkurza. Siedzi do 2-3 w nocy przed kompem a potem wstaje o 11-12 "rano". Jak nastolatek. Dezorganizuje mi to dzień. Masakra.

Właśnie się zorientowałam że od jakiegoś czasu Needi się nie odzywa a była tu dość aktywna... Ktoś coś wie? Needi jeśli podczytujesz to daj znak życia :)

U mnie dzis kiepski jeśli nie kryzysowy nastrój. Mąż mnie wkurza. Siedzi do 2-3 w nocy przed kompem a potem wstaje o 11-12 "rano". Jak nastolatek. Dezorganizuje mi to dzień. Masakra.
no to się nie dziwie...też byłabym zła.
No i chyba nieufnej też dawno nie było?

reklama
Do góry