reklama
iwonaimaja
Fanka BB :)
no właśnie żaden a chodzę do dwóch i chodziłam do poradni neonatologicznej ja podejrzewałam że coś jest nie tak bo ona strasznie ruchliwa jest i ciągle piąstki miała ściśnięteiwonaimaja ojejku! To wcześniej żaden lekarz nie zauważył tego napięcia? Pozdrawiam i ściskam.
jak zapytałam tej lekarki to powiedziała że może jej to minie
Karolina__85
Współczuję Mila też często piąstki zaciska. czy te wargi to poważna sprawa ? sama zauważyłaś to wcześniej ?My zaliczyliśmy szpital w kupie pojawiła się krew na szczęście wyniki ok i jesteśmy w domu mała nie wygląda na chorą śmiała się gaworzyla u lekarki jedynie płakała jak jej krew pobierali
Ale lekarka zwróciła uwagę na napięcie mięśniowe ze ma wzmorzone i ze ma zrosniete wargi sromowe muszę mascia smarować i naciagac
W poniedziałek do kontroli będę pytać o te napięcie
iwonaimaja
Nic nie zauważyłam mamy maść mam smarować i rozciągać w poniedziałek podpytam lekarke
Toteczka83
Co to za maść?
iwonaimaja
Jutro jak nie zapomnę to podam bo maść w pokoju gdzie mała śpi
iwonaimaja
Toteczka83
Dziwne, dziękuje.
Toteczka83
U nas pobudka o 5, teraz się jeszcze bawi ale nerwy zaczyna mieć więc pewnie niedlugo drzemka będzie. A mnie coś brzuch boli tak dziwnie, wzmaga sie po podniesieniu maluszka.
reklama
Lizzy_
Wczoraj Młody wstał o 8, bo ok. 22 pobudka była i dojadał to mąż wstał niby do niego, ale o tej godzinie już też wstawalam... Dzisiaj o 6 pobudka, budzę go, coś powiedział i śpi dalej... a wie, że ma dziś załatwiania dużo spraw.
Wiecie, mam wrażenie, że mój mąż żyje jak przed narodzinami syna. Jedynie zwykle kąpie i karmi na noc. Tak to wszystko robię ja... nie wiem doła mam jakiegoś
Wiecie, mam wrażenie, że mój mąż żyje jak przed narodzinami syna. Jedynie zwykle kąpie i karmi na noc. Tak to wszystko robię ja... nie wiem doła mam jakiegoś