budzi jszcze ale jak podaje butelkę to dwa razy pociagnie i zasypia, tak jakby jeszcze testował, zobaczymy czy odwyknie bo wygląda na to,że teraz budzi sie ze zwyczaju a nie głodu
reklama
Toteczka83
Fanka BB :)
Mala dziś popołudniu jest na nie. Niczym nie da się przekonać i zabawić, teraz zasnęła w chuście to już do 18 do kąpania damy radę.
Obrączkę zaczęłam nosic chyba 2 miesiące po porodzie.
Ja dziś z okazji urodzin zrobiłam sobie SPA, takie tam mop, szmata... Jutro teściowa przyjeżdża i chcę jej pokazać, że daję radę mimo że ona ma nas gdzieś i zobaczy wnuczkę 5 raz. Gdyby moja mama żyła to by oszalała na punkcie Ewusi.
Obrączkę zaczęłam nosic chyba 2 miesiące po porodzie.
Ja dziś z okazji urodzin zrobiłam sobie SPA, takie tam mop, szmata... Jutro teściowa przyjeżdża i chcę jej pokazać, że daję radę mimo że ona ma nas gdzieś i zobaczy wnuczkę 5 raz. Gdyby moja mama żyła to by oszalała na punkcie Ewusi.
Flammie
Ja dziś z okazji urodzin zrobiłam sobie SPA,
Urodziny?? To wszystkiego najlepszego!
Asia28BK
Toteczka wszystkiego dobrego!
Dzięk za odpowiedzi,bede musiała powiększyć obrączkę bo przez zgięcie nie mogę przecisnąć,a też mi się właśnie obiło o uszy że się stawy rozluźniają po ciąży i chyba to mam bo butów też wszystkich nie ubiore jeszcze:-)
Kota zamykam na noc w łazience,ptotestowal parę dni ale się przyzwyczaił a ja mam spokojną głowę że gdzieś wejdzie w nocy:-)
Jutro Idę pierwszy raz do pracy od pół roku:-) nawet się cieszę z tego powrotu:-)
Dzięk za odpowiedzi,bede musiała powiększyć obrączkę bo przez zgięcie nie mogę przecisnąć,a też mi się właśnie obiło o uszy że się stawy rozluźniają po ciąży i chyba to mam bo butów też wszystkich nie ubiore jeszcze:-)
Kota zamykam na noc w łazience,ptotestowal parę dni ale się przyzwyczaił a ja mam spokojną głowę że gdzieś wejdzie w nocy:-)
Jutro Idę pierwszy raz do pracy od pół roku:-) nawet się cieszę z tego powrotu:-)
iwonaimaja
Toteczka wszystkiego najlepszego
BasiaJulia
Toteczka 100 lat!
Asia, powodzenia jutro w pracy
Dobrej nocy Dziewczyny.
Asia, powodzenia jutro w pracy
Dobrej nocy Dziewczyny.
100 lat Toteczka!!![emoji513][emoji513][emoji513][emoji513][emoji258][emoji258][emoji258][emoji258]
Asia powodzenia w pracy
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Asia powodzenia w pracy
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Toteczka 100lat
Asia28BK a na długo wracasz? Kto z dzieckiem zostaje?
A dziś dla odmiany mieliśmy godzinną syrene przed spaniem. Cyc nie,lezec nie, lulac nie a pomysłow prawie brak. A jak w końcu usnąl? pół leżac na moich brzuchokolanach a i jeszcze bujałam się na boki. A na ratunek Filipkowi przychodziła kotka, jak trzymałem go na rękach to ona albo się opierała o moje nogi albo wskakiwala mi na kolana i sprawdzała co się z nim dzieje. Śmiesznie przy tym krzyku to wyglądało.
Asia28BK a na długo wracasz? Kto z dzieckiem zostaje?
A dziś dla odmiany mieliśmy godzinną syrene przed spaniem. Cyc nie,lezec nie, lulac nie a pomysłow prawie brak. A jak w końcu usnąl? pół leżac na moich brzuchokolanach a i jeszcze bujałam się na boki. A na ratunek Filipkowi przychodziła kotka, jak trzymałem go na rękach to ona albo się opierała o moje nogi albo wskakiwala mi na kolana i sprawdzała co się z nim dzieje. Śmiesznie przy tym krzyku to wyglądało.