madziolina_p
Fanka BB :)
A ja wlasnie slyszalam ze od warzyw. Kaszki podobno pozniej...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój 3 i pól, ja tą kaszką zaczęłam zagęszczać po to by sprawdzić czy pzrestanie mi się budzić co godzinę na jedzenie w nocy. On waży prawie 8 kg to uznałam że mogę go potraktować jak dziecko po 4 miesiącuWasze dzieci skonczyly juz 4 mce ze rozszerzacie dietem sory ale nie mam suwaczkow na tel
Szczesciaro co ja bym dała za przespana noc[emoji3] [emoji4]Moja je 5 razy dziennie po 120-150 ml je co 2,5-3,5 h ma mniej wiecej stałe pory noc przesypia cała od 21 do 7-8 rano
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Toteczka daj mail wyślę CiHej u nas dzis pierwsza próba z warzywkiem a dokładnie z brokułem. Plucia było że chyba nic do brzuszka nie ttafiło. Jeszcze dynié kupiłam, może bardziej przypadnie do gustu.
Tą kaszkę to jak podajecie łyżeczką czy w butelce?
Któraś z Was pamięta może na którek stronie są te przepisy do maluszka?
Lila ja tez się tym stresuje ale nie poddaje sięJejku przeraża mnie wprowadzanie nowych produktów, te kaszki, ja już nic nie pamiętam Ale damy radę, przecież
Byłyśmy na cmentarzu, ale wieje!!!!!! Muszę poznosić kurtki zimowe, już chyba czas