to ja tak jak TY. Najlepiej lubię tradycyjną gruszkęGruszke mam starą po majce taka brązową i najlepiej mo się nią odciaga miałam też tez aspirator do nosa ale jak dla mnie lepsza gruszka
reklama
W ciąży nie nosiłam od 3 trymestru. Teraz już noszę, ale paluch jeszcze taki trochę jak parówkowaDziewczyny a czy wy nosicie obrączki? Tzn chodzi mi o to że ja w ciąży nie nosiłam bo mi palce puchly a teraz nie wloze i muszę chyba powiększyć
Flammie
Fanka BB :)
Dziewczyny, a jaką pierwszą kaszkę podawałyście? Idziemy w piątek do lekarza, zapytam o rozszerzenie diety, bo w sumie moja karmiona pół na pół to może powinna już coś nowego jeść po 4 msc.
Używa któraś gruszki do noska? Jakiej marki polecacie? (taka, która działa )
U nas od tygodnia juz kaszka czeka Mamy kaszkę owsianą z Hipp. Ma bardzo ładny skład.
Jeż karmię mieszanie, ostatnio to prawie tylko mm, i dostałam zielone światło by rozszerzać dietę od 4 miesiąca, czy też raczej od skończonego 17tyg. Będziemy próbować w niedziele przed południem. Mam już miseczke i łyżeczkę i zobaczymy jak pójdzie.
Toteczka83
Hej u nas dzis pierwsza próba z warzywkiem a dokładnie z brokułem. Plucia było że chyba nic do brzuszka nie ttafiło. Jeszcze dynié kupiłam, może bardziej przypadnie do gustu.
Tą kaszkę to jak podajecie łyżeczką czy w butelce?
Któraś z Was pamięta może na którek stronie są te przepisy do maluszka?
Tą kaszkę to jak podajecie łyżeczką czy w butelce?
Któraś z Was pamięta może na którek stronie są te przepisy do maluszka?
iwonaimaja
Ja podaję łyżeczką
Hejaaa
Dzięki za rady żeby pierw zaprać kupke normalnym proszkiem. Schodzi od razu.
Teraz co kupka to nam wylatuje jak nie na bok to na plecy
Ja obrączkę powiększyłam bo mi się wbijaj w palucha, mąż też powiekszał ale wiecie aż 60 zł płaciłam za powiększenie o jeden rozmiar myślałam że to się płaci max 20 zł.
Byliśmy dziś u lekarza z tą wysypka na szyjce (raczej suche placki za uszkami, na katku) i są to zmiany alergiczne. Mogę używać mleko bez laktozy i zrezygnować z czekolady (jak żyć??!) i innych alergenów.
My to jakoś często się karmimy z 10 razy to napewno. Ale filip lubi sobie pociumkać 5 min później się pobawić cycusiem a za godzinę krzyczeć bo się nie najadł.
Dzięki za rady żeby pierw zaprać kupke normalnym proszkiem. Schodzi od razu.
Teraz co kupka to nam wylatuje jak nie na bok to na plecy
Ja obrączkę powiększyłam bo mi się wbijaj w palucha, mąż też powiekszał ale wiecie aż 60 zł płaciłam za powiększenie o jeden rozmiar myślałam że to się płaci max 20 zł.
Byliśmy dziś u lekarza z tą wysypka na szyjce (raczej suche placki za uszkami, na katku) i są to zmiany alergiczne. Mogę używać mleko bez laktozy i zrezygnować z czekolady (jak żyć??!) i innych alergenów.
My to jakoś często się karmimy z 10 razy to napewno. Ale filip lubi sobie pociumkać 5 min później się pobawić cycusiem a za godzinę krzyczeć bo się nie najadł.
Lila
Asia - mnie obrączka wejdzie, ale jakoś mi ciasno w niej. Chyba jeszcze poczekam
Iwonaimaja - na jedną wizytę? Bo u nas też jest dietetyk, tylko ponoć na jedną wizytę nie można, bo się podpisuje papier, że będzie się chodzić systematycznie :/ A ja chciałabym raz, zmierzyć się, zważyć, zobaczyć ile mam tłuszczu, ile wody, jak jeść przy kp i co zrobić z wielką chęcią na słodycze. Tyle.
BasiaJulia - gruszkę mam najzwyklejszą, z apteki.
Agula - super Wpadaj częściej
Iwona - hehe, a no widzisz! Nigdy nic nie wiadomo Super, że się tak udało!!!! Zdjęcie cudne
Iwonaimaja - na jedną wizytę? Bo u nas też jest dietetyk, tylko ponoć na jedną wizytę nie można, bo się podpisuje papier, że będzie się chodzić systematycznie :/ A ja chciałabym raz, zmierzyć się, zważyć, zobaczyć ile mam tłuszczu, ile wody, jak jeść przy kp i co zrobić z wielką chęcią na słodycze. Tyle.
BasiaJulia - gruszkę mam najzwyklejszą, z apteki.
Agula - super Wpadaj częściej
Iwona - hehe, a no widzisz! Nigdy nic nie wiadomo Super, że się tak udało!!!! Zdjęcie cudne
reklama