reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Wzajemnie udanego poniedzialku i trochę [emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274]

[emoji316][emoji316][emoji316][emoji316][emoji316]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Zła jestem na siebie okazało się ze mam w domu jajka z biedronki te co zostały wycofane a my wczoraj zjedliśmy dwa z tej paczki
Mam nadzieję ze nic nam nie będzie jak na razie czujemy się dobrze wyczytałam że objawy mogą się pojawić od 6h do 3,7 dni po zjedzeniu
My 3 dni temu całe opakowanie na jajecznice..

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Asia, u mnie nie chcieli cc, długo zwlekali, naciskali na poród naturalny, ale nic się nie działo. Mimo czopków i oxy. Aż jednego dnia zrobili usg i poszłam od razu na stół i to ze znieczuleniem ogolnym, bo nie ma czasu i trzeba na już. Myślę, że gdyby zwlekali jeszcze choćby dzień, to nie wiem czy miałabym przy sobie mojego śmieszka...

Tak z czystej ciekawości zapytam, ile ważą, lub ważyły wasze dzieci w trzecim miesiącu? Wszyscy mi mówią że mój Antek duży, nie jest jakoś bardzo papuśny, ale też do szczypiorków nie należy. Dobijamy już do 7 kg, dwa tygodnie temu mieliśmy 6770g., pampersy już 4, bo z trójeczek kupka górą wyłazi :D, rozmiar 68, czasami 74 (głównie spodenki bo mniejsze w pasie przyciasnawe :D). Karmię tylko piersią więc jakoś bardzo się tym przyrostem wagi nie przejmuję, jestem tylko ciekawa czy faktycznie tak odstaje od rówieśników.
961lanlivti90jqh.png
Moja równo 3 miesiące ważyła 6400 i rozmiar 68 nosi. Mówią że duża dziewucha ale też tak tego nie widać :)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Lizzy to widzę że miałyśmy podobna sytuacja, dobrze że mamy nasze maluszki przy sobie, a o porodach zapominamy :-)

Mala też zaczęła zadzierac głowę, głównie jak leży na macie. A na bujaka ciągle się odwraca i patrzy na mapkę która jest na oparciu :-)

Noc w miarę ok, pobudki 2,5,7 :-)

Jejuuu mam tyle prasowania że nie wiem:-/

Witajcie poniedziałkowo. Nie spimy już od 6 :)
Propo zabawek, my zamiast motylka mamy krówkę i to z nią zasypia Młody.
Groszkowa mojemu synciowi mąż pokazał, że jak się przytrzyma rączki to można usiąść i teraz młody już nie chce leżeć spokojnie tylko się pręży i kombinuje jak usiąść. Jak się go weźmie na pół siedząco na kolana to sam siada ale za chwilkę zmęczony opada. Nawet jak leży na macie to łapie się zabaweczek na pałąku i próbuje się nimi dźwigać :) To samo w huśtawce. Kombinuje jakby usiąśc, dobrze, że są szelki:)

reklama
Do góry