My od 6 tez na nogach[emoji1][emoji64]na nowy czas. Miłego poniedziałku[emoji1]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My 3 dni temu całe opakowanie na jajecznice..Zła jestem na siebie okazało się ze mam w domu jajka z biedronki te co zostały wycofane a my wczoraj zjedliśmy dwa z tej paczki
Mam nadzieję ze nic nam nie będzie jak na razie czujemy się dobrze wyczytałam że objawy mogą się pojawić od 6h do 3,7 dni po zjedzeniu
My 3 dni temu całe opakowanie na jajecznice..
Moja równo 3 miesiące ważyła 6400 i rozmiar 68 nosi. Mówią że duża dziewucha ale też tak tego nie widaćTak z czystej ciekawości zapytam, ile ważą, lub ważyły wasze dzieci w trzecim miesiącu? Wszyscy mi mówią że mój Antek duży, nie jest jakoś bardzo papuśny, ale też do szczypiorków nie należy. Dobijamy już do 7 kg, dwa tygodnie temu mieliśmy 6770g., pampersy już 4, bo z trójeczek kupka górą wyłazi , rozmiar 68, czasami 74 (głównie spodenki bo mniejsze w pasie przyciasnawe ). Karmię tylko piersią więc jakoś bardzo się tym przyrostem wagi nie przejmuję, jestem tylko ciekawa czy faktycznie tak odstaje od rówieśników.