reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Hej co słychać? :) przeczytałam wątek co słychać u groszka, ale chyba nie każda z Was tak pisze :)

Venice jak krwawienie? Doczytalam coś, że nie jest u Ciebie najlepiej :( pamiętam co kiedyś pisalas odnośnie tej ciąży, ale i tak mam nadzieję, że Twoje nastawienie się troszkę zmieniło już i bardziej się cieszysz.. Oby było dobrze :*

Widziałam, że u camel też nie wyszło dobrze, ale liczebność, że już więcej Was nie ma problemów... Trzymam kciuki za Ciebie Camel i mam nadzieję, że spotykamy się na innym watku razem :)

A ja wczoraj byłam na kontroli u gin i wszystko dobrze się goi.. Czekam teraz na @

Pozdrawiam :*

reklama
reklama
Do góry