reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Sprobuj teraz dopisać swojego aniołkaNo nareszcie mam swój upragniony suwaczek Po prostu musiałam wyrzucić datę swojego aniołka, no trudno... ważne, że ja będę pamiętać tą datę
Ja juz od bardzo dawna gotuje zupy na wywarze warzywnym bo nie smakują mi wywary mięsne...A z ta zupa mam to samo ten mięsny wywar jest okropny chyba dlatego mi zupy nie smakują ostatnio.
Mam dokladnie to samo! Z natury jestem spiochem a w ciazy spac nie moge :/ w pierwszej ciazy to się maz cieszyl ze na taksowki nie musi wydawac jak gdzies wychodzil bo nawet i o 3 w nocy po Niego jezdzilamA ja nie śpię...coś nie mogę . Straszne dla kogoś kto z natury jest śpiochem ...
Piczkowa jejuuu ale jazda ....współczuję ci bardzo ,musi być to ciężkie w funkcjonowaniu ...
fazerkamm
Opisałam juz moja wizyte w odpowiednim watku ale ze nie kazda tam zagląda to napisze w skroce ze wszystko ok serducho pieknie bilo, wzruszylam się jak uslyszalam i fasolinka machala do nas raczka maly cud ma jakieś 2cm
madziolina_p
A ja obudziłam się z latarek i bólem głowy. Niedobrze mi. Zostaje dziś w domu, bo muszę się wykurowac a może uda mi się na wcześniejszą godz zapisacndo lek
iwonaimaja
zdrówka i powodzenia na wizycieA ja obudziłam się z latarek i bólem głowy. Niedobrze mi. Zostaje dziś w domu, bo muszę się wykurowac a może uda mi się na wcześniejszą godz zapisacndo lek
u mnie od wczoraj ból głowy i nie wiem jak sobie z nim poradzić bez tabletki
fazerkamm
Madziolina zdrowka!!!
Iwona mozna brac w ciazy przeciwbólowe tylko nie wiem ktore.
A ja zasnelam o po 2 obudziłam się o 6 wyspana :/ cudem jeszcze zasnelam na 1,5h a teraz jestem nieprzytomna :/ :/
Dzień dobry brzuchatki
Iwona mozna brac w ciazy przeciwbólowe tylko nie wiem ktore.
A ja zasnelam o po 2 obudziłam się o 6 wyspana :/ cudem jeszcze zasnelam na 1,5h a teraz jestem nieprzytomna :/ :/
Dzień dobry brzuchatki
malinka1984
Dzień dobry, jadę do pracy.
Apap niby można ale do 10-12 tyg probowalabym wytrzymać bez.
Apap niby można ale do 10-12 tyg probowalabym wytrzymać bez.
madziolina_p
Zwykły apap można i chyba paracetamol
Julka89.89
Cudzie trwaj..
witajcie. ja dziś od rana standardowo mdłości, zakupiłam migdały i imbir, może coś pomoże, a dziś mnie czeka dlugi dzień bo najpierw praca a później studia
Madzia zdrówka!
Madzia zdrówka!
reklama