Julka89.89
Cudzie trwaj..
U mnie tez nie mw problemu z kolkami.sle ulewa strasznie, 5 razy dziennie przebieram bo ciagle mokry. Kupilam wyparzacz do butelek do mikrofalowki. Bardzo polecam!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lilly to Ci sié aniołek trafił
Aga miło, że nie jestem sama.
Aga a mąż??? Mój w domu sprząta, rozwiesza pranie, gotuje.Teraz marudzi bo śpiąca ale za cholerę nie chcę zasnąć[emoji36] pranie mam od dwóch dni w pralce i nie mam jak wywiesić[emoji51] już czasem nie mam siły.
Mojabtak nie spalan ale juz wiem, ze nie potrafilam wyczuc kiedy jest zmeczona. Teraz ma 2,5 mca i doslownie od kilku dni mamy taki sam tryb. Je, bawimy sie ok 1,5godzn albo pod karuzelka, na macie itp potem robi sie matudna i lulam i zasypia! Ale dzis przechodzi sama siebie, bo jedna drzemke juz miala i spala 1,5 godz, teraz wystawilam ja na taras choc pada, ale pod dach i spi juz 30min! Dzizas koze jej sie odmienilo?Jeju Aga to ciagle kolki? I co nic nir pomaga ? U nas tez były takie dni ale na szczęście odeszły juz w nie pamięć. Mała ma juz swój tryb. Zawsze pierwsza godzinę - półtorej sie bawi - Żr mną na łóżku, w bujaczku, na macie edukacyjnej, pod karuzela w łóżeczku potem jest płacz bo zmęczona i marudna, biorę ja do sypialni,rolety spuszczone 5-10 min usypiania na raczkach i wtedy jak zaśnie odkładam do łóżka i spi 30 min do godziny i tak w kółko ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Brzmi jak skok rozwojowyMoja córcia od kiedy skończyła 3 miesiące to jakby się cofnęła