reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Hej dziewczyny wieki mnie tu nie było ale mamy teraz duzo na głowie przeprowadzkę ja wracam do Polski z małym na jakiś czas i ogólnie duzo załatwiania ehhh szkoda gadac. Postarałam sie dzis Was nadrobić z czytaniem a nie powiem lekko nie było zwłaszcza,ze Michas ma dzis gorszy dzien [emoji26]Kurcze jak ten czas leci jeszcze niedawnonpamoet jak zaczynałyśmy pisać o mdlosciach i zgadze w ciazy potem która co bedzie miała potem ile przytyłyśmy i o porodach a teraz juz kruszynki sa z Nami i z dnia na dzien sa coraz silniejsze i mądrzejsze szok jak dziecko wszystko zmienia nigdy nie myslalam,ze można kogoś tak pokochać i tak sie martwić o druga osobę . U Nas 2miesiace i 2dni tydz temu była polozna i ważyła Michała to 5750g[emoji5]
1474892005-hab45i.jpeg
od góry od lewej 1dzien po prawej1tydzien na dole od lewej 1miesiac od lewej2miesiace.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Witam
my wczoraj w zoo w Wrocławiu byliśmy niunia była grzeczna ale nie chciała w wózku leżeć dobrze że zabrałam chustę zawinęłam i 3h spała

moja Nastusia w dzień jeszcze bez czapki chodzi ewentualnie jakiś kapturek zakładam jak wieje mocniej ale rano jak jeździmy z Mają do szkoły to zimno jest i ma czapeczkę dostała taką wiązaną pod brodą chyba kupiona w pepco oczywiście nie lubi czapki ale co zrobić

Dziewczyny zniknęły mi zdjęcia z folderu w telefonie. Masakra!! Były tam wszystkie zdjęcia Ani od urodzenia tyle chwil uchwyconych na nich[emoji32] pomocy!! Czy da się je odzyskać?! Płakać mi się chcę! Przeszukalam cały telefon i nic[emoji26][emoji36]

Dziewczyny zniknęły mi zdjęcia z folderu w telefonie. Masakra!! Były tam wszystkie zdjęcia Ani od urodzenia tyle chwil uchwyconych na nich[emoji32] pomocy!! Czy da się je odzyskać?! Płakać mi się chcę! Przeszukalam cały telefon i nic[emoji26]
[emoji36]
Chyba bym się popłakała....co to za telefon? Coś robiłaś, że zniknęły czy nagle zauważyłaś?

Dziewczyny zniknęły mi zdjęcia z folderu w telefonie. Masakra!! Były tam wszystkie zdjęcia Ani od urodzenia tyle chwil uchwyconych na nich[emoji32] pomocy!! Czy da się je odzyskać?! Płakać mi się chcę! Przeszukalam cały telefon i nic[emoji26][emoji36]

A jaki masz telefon?
Zawsze jest szansa na przywrocenie danych, a przynajmniej jakiejs czesci z nich. Ja ci moge tylko poradzic znalezienie kogos kto dobrze sobie z komputerem radzi albo odwiedzic zakład naprawy telefonow/komputerow. Sa specjalne aplikacje do odzyskiwania danych. Najwazniejsze, abys do czasu proby odzyskania zdjec nie robiła nowych zdjeci/filmow tym telefonem.

Ostatnia edycja:
Aga30+, może da się odzyskać? My własnie co jakiś czas zgrywamy wszystko na dysk przenośny, żeby nie przepadło.
Moja dziś spała w domu 3 godziny, na dworze spi po 20minut .....

Mam Asusa na androidzie. Ostatnio przerzucilam da kartę wszystkie zdjęcia tworząc folder. Parę dni temu zauważyłam że utworzone mam dwa takie same foldery o takiej samej nazwie i zdjęciami co mnie trochę zdziwiło dwa razy w nie wchodziłam i były zdublowane więc usunęłam jeden i....?! Kurna dzisiaj patrzę a tam tylko 20 ostatnich zdjęć a gdzie reszta 370 zdjęć?! [emoji32] szkoda gadać. Muszę ściągnąć program do odzyskiwania plików bo mąż mówił ze taki jest[emoji26]

reklama
Do góry