reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Hej dziewczyny wieki mnie tu nie było ale mamy teraz duzo na głowie przeprowadzkę ja wracam do Polski z małym na jakiś czas i ogólnie duzo załatwiania ehhh szkoda gadac. Postarałam sie dzis Was nadrobić z czytaniem a nie powiem lekko nie było zwłaszcza,ze Michas ma dzis gorszy dzien [emoji26]Kurcze jak ten czas leci jeszcze niedawnonpamoet jak zaczynałyśmy pisać o mdlosciach i zgadze w ciazy potem która co bedzie miała potem ile przytyłyśmy i o porodach a teraz juz kruszynki sa z Nami i z dnia na dzien sa coraz silniejsze i mądrzejsze szok jak dziecko wszystko zmienia nigdy nie myslalam,ze można kogoś tak pokochać i tak sie martwić o druga osobę . U Nas 2miesiace i 2dni tydz temu była polozna i ważyła Michała to 5750g[emoji5]
1474892005-hab45i.jpeg
od góry od lewej 1dzien po prawej1tydzien na dole od lewej 1miesiac od lewej2miesiace.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Witam
my wczoraj w zoo w Wrocławiu byliśmy niunia była grzeczna ale nie chciała w wózku leżeć dobrze że zabrałam chustę zawinęłam i 3h spała

moja Nastusia w dzień jeszcze bez czapki chodzi ewentualnie jakiś kapturek zakładam jak wieje mocniej ale rano jak jeździmy z Mają do szkoły to zimno jest i ma czapeczkę dostała taką wiązaną pod brodą chyba kupiona w pepco oczywiście nie lubi czapki ale co zrobić

Dziewczyny zniknęły mi zdjęcia z folderu w telefonie. Masakra!! Były tam wszystkie zdjęcia Ani od urodzenia tyle chwil uchwyconych na nich[emoji32] pomocy!! Czy da się je odzyskać?! Płakać mi się chcę! Przeszukalam cały telefon i nic[emoji26][emoji36]

Dziewczyny zniknęły mi zdjęcia z folderu w telefonie. Masakra!! Były tam wszystkie zdjęcia Ani od urodzenia tyle chwil uchwyconych na nich[emoji32] pomocy!! Czy da się je odzyskać?! Płakać mi się chcę! Przeszukalam cały telefon i nic[emoji26]
[emoji36]
Chyba bym się popłakała....co to za telefon? Coś robiłaś, że zniknęły czy nagle zauważyłaś?

Dziewczyny zniknęły mi zdjęcia z folderu w telefonie. Masakra!! Były tam wszystkie zdjęcia Ani od urodzenia tyle chwil uchwyconych na nich[emoji32] pomocy!! Czy da się je odzyskać?! Płakać mi się chcę! Przeszukalam cały telefon i nic[emoji26][emoji36]

A jaki masz telefon?
Zawsze jest szansa na przywrocenie danych, a przynajmniej jakiejs czesci z nich. Ja ci moge tylko poradzic znalezienie kogos kto dobrze sobie z komputerem radzi albo odwiedzic zakład naprawy telefonow/komputerow. Sa specjalne aplikacje do odzyskiwania danych. Najwazniejsze, abys do czasu proby odzyskania zdjec nie robiła nowych zdjeci/filmow tym telefonem.

Ostatnia edycja:
Aga30+, może da się odzyskać? My własnie co jakiś czas zgrywamy wszystko na dysk przenośny, żeby nie przepadło.
Moja dziś spała w domu 3 godziny, na dworze spi po 20minut .....

Mam Asusa na androidzie. Ostatnio przerzucilam da kartę wszystkie zdjęcia tworząc folder. Parę dni temu zauważyłam że utworzone mam dwa takie same foldery o takiej samej nazwie i zdjęciami co mnie trochę zdziwiło dwa razy w nie wchodziłam i były zdublowane więc usunęłam jeden i....?! Kurna dzisiaj patrzę a tam tylko 20 ostatnich zdjęć a gdzie reszta 370 zdjęć?! [emoji32] szkoda gadać. Muszę ściągnąć program do odzyskiwania plików bo mąż mówił ze taki jest[emoji26]

reklama
Do góry