BasiaJulia
Fanka BB :)
Hej
Ja przed prawie każdym użyciem przelewam wrzącą wodą, smoczki parzę raz na tydzień, a raz na jakiś czas gotuję butelki, smoczki, laktator.
To moja Sara też będzie miała garba
Co do zabawek tu u nas odkrycie karuzeli i Sara lubi zabawki, które "mają twarz" - gada sobie do misiów i maskotek
Sarcia też nie lubi mieć nic na głowie, ale musi się przyzwyczaić, bo zaraz zima. Ubieracie już grubsze czapeczki, takie włóczkowe? Czy bawełniane nadal?
A mamy które karmią butelka jak częsta ja wyparzycie?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przed prawie każdym użyciem przelewam wrzącą wodą, smoczki parzę raz na tydzień, a raz na jakiś czas gotuję butelki, smoczki, laktator.
My piłki nie mamy, ale "hopsasamy" na kanapie - sposób na usypianie ostatnio.Mąż kupił mi piłkę taką do ćwiczeń. Wyobraźcie sobie, ze małego jak mam na rękach i tak lekko się odbijam to on zasypia. Już kilka razy się udało. Jak macie piłki polecam spróbować
Toteczka, zobacz czy dobrze ssie, moja też tak robi i cieknie na wszystkie strony.U nas juz pierwsza pobudka, nietypowa godzina. Butelka mi chyba cieknie bo mala cale ramie mokre i musialam pajaca zmieniac a co za tym idzie Ewa rozbudzona i zamiast spac smieje sie i chce bawic, pięknie.
"Boże jaką krzywdę dziecku robi, dziecko będzie miało garba!". No czujecie?? Odwarknęłam jej tylko że jak się nie zna to niech się nie wypowiada. A zdenerwowana byłam potem 2 dni na to!
To moja Sara też będzie miała garba
Co do zabawek tu u nas odkrycie karuzeli i Sara lubi zabawki, które "mają twarz" - gada sobie do misiów i maskotek
Sarcia też nie lubi mieć nic na głowie, ale musi się przyzwyczaić, bo zaraz zima. Ubieracie już grubsze czapeczki, takie włóczkowe? Czy bawełniane nadal?
Ostatnia edycja: