reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Mamusie córeczek. Co sądzicie o przekłuwaniu uszów małym? Planujecie w najbliższym czasie?

Piszę z tel to krótko. Moja siostra też na chrzciny kupiła już jej kolczyki, ale to za wcześnie. Najbardziej chciałabym jak będzie sama chciała i będzie świadoma, siostra chciałaby już, ale nie pozwolę. Zobaczymy może się ugnę jednak ok roku.
Co do przekuwania uszu to jestem zdania im później tym lepiej:) moja sama zadecydowała czy chce czy nie:) dostała kolczyki na urodzinki i poszłyśmy przekłuć uszka:)

Dziewczyny ile wasze maluchy zjadaja? Wtdaje mi sie ze moj malo je, moze z 6 porcji po 120 ml a nawet nie wiem czy tyle sie uzbiera, teraz po prawie 4 godzinach zjadl 70...

reklama
Cześć dziewczyny,
Moja Mila już śpi po kąpieli.
Co do łez to mogą pojawić się podobno stosunkowo późno. Jeśli oczka nie ropieją to nie ma się czym martwić. Mojej jeszcze nie lecą łzy.

Do góry