julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Asia co za literówkę znalazłaś?Witajcie
Zdrówka dla chorowitkow
Miłego weekendu [emoji4]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asia co za literówkę znalazłaś?Witajcie
Zdrówka dla chorowitkow
Miłego weekendu [emoji4]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mamusie córeczek. Co sądzicie o przekłuwaniu uszów małym? Planujecie w najbliższym czasie?
Co do przekuwania uszu to jestem zdania im później tym lepiej moja sama zadecydowała czy chce czy nie dostała kolczyki na urodzinki i poszłyśmy przekłuć uszkaPiszę z tel to krótko. Moja siostra też na chrzciny kupiła już jej kolczyki, ale to za wcześnie. Najbardziej chciałabym jak będzie sama chciała i będzie świadoma, siostra chciałaby już, ale nie pozwolę. Zobaczymy może się ugnę jednak ok roku.
Wybacz, ale jak korzystam z telefonu to się czasem kliknie się samo podczas przewijania strony:-)Asia co za literówkę znalazłaś?
aaaa aaaWybacz, ale jak korzystam z telefonu to się czasem kliknie się samo podczas przewijania strony:-)
Moja 60 ml co 2 h ale dzis na spacerze przespala pore karmienia i potem wciagla 120 ml. Czekam teraz aż zglodnieje a pewnie nie rozpoznam bo nie rozrozniam placzu wiec co 2 h bylo prosto. Twoja dzidzia tez tak kręci główką podczas karmienia?Dziewczyny ile wasze maluchy zjadaja?
Mój mały po przerwie nocnej zjada 170ml. W dzień różnie zwykle około 120. Ale ma tez mniejsze posilki ok 80.Dziewczyny ile wasze maluchy zjadaja?