reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Aha i zauwazylam ze potrafi mnie moj syn opierniczyc :) jak dawalam mu dzis wode to dwa razy nie chcial a ja próbowałam mu wcisnąć na sile to podniosl dwa razy glos. Od wczoraj jest straszny placzek, w czwartek konczymy 10 tygodni, przyppada teraz jakis skok?

reklama
Nikoś też potrafi nam krzyknąć jak coś jest nie o jego myśli albo się żali. Dziś np chciał by tatuś wziął go na ręcę a on mu tylko grzechotką machał przed nosem. Jak ja go wzięłam to tak "fajnie" płakał. Buzia w dziubek i taki płacz jakby nim coś opowiadał. Ciężko to opisac ale pewnie wiecie o co chodzi :)

Moja też zaczyna się slinic, na zeby raczej napewno zawczesnie[emoji5]️

Aha, czyli mleko z piersi robi się bardziej kaloryczne, zmienia się skład i dzidziusiowi będzie starczala podobna ilość cały czas. Niesamowity jest organizm kobiety w tym wszystkim :-)

Wiem Iwona o czym piszesz, to taki Nasz własny język, my też tak mamy, uwielbiam te chwile jak mi coś chce opowiedzieć, albo się poskarzyc dźwiękami, mimika i placzem[emoji5]️

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Paula_dobro alez miłością bije z Twojego komentarza [emoji813][emoji813][emoji813][emoji813]

Julka tak chyba jest skok między 10 a 11 tyg. Cos tak kojarzę.

Tak jak pisze Karolina trzy miesiące to czas gdy zaczynaja pracowac slinianki (slinianki produkują ślinę :) )

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Bylam dziś z mała u lekarza bo ma znowu infekcje oczka przez zatkany kanalik. Pytalam o te ślinienie o powiedziala, ze ząbki wychodzą po 6 miesiącu ale niektore dzieci zaczynaja sie ślinic 3 miesiące wcześniej.

reklama
Piszecie że kończą sie szczepionki 5w1.. A co z wczesniakami dla których jest ona darmowa? Ja jestem w takiej sytuacji i co dla nas tez zabraknie? A jak jestesmy po pierwszej dawce to mogą zmienic na 6w1?

Fazer pieknie spadasz z wagi ;))
Iwona35 super ze impreza się udała:)
Julka ty usg główki robilas ze względu na problemy przy porodzie czy po prostu pediatra wam zlecil?
Moja mała juz tak pieknie gluzy ze nie moge się nasluchac i powtarza nawet po mnie gu i aguu .. No cudna jest. Moj syn za to znowu sie buntuje i zaczął bic dzieci w zlobku.. A ja nie mam serca nawet mu wykladow robic bo widze ze domaga sie uwagi.. Staram sie po proatu poswiecac mu tyle czasu ile tylko mogę.. Kocham te moje dzieciaczki najmocniej na świecie !

Dobranoc mamusie ;*

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry