reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewczyny jak na ta pore ubieracir dzieci, temperature w domu mam poki co 22 stopnie i zastanawiam sie czy body z dlugim rekawem i spodnie to nir za chlodno?
paula_dabro
Fanka BB :)
Hejka,
Moje piersi..ech wielkie bimbaly jedna piers jest taka jak glowa Franka i tez wisza...ja bede swobodnie mogla sobie zaplesc jakiegos warkoczyka bo takie sa zwisy oklaple
Iwonaimaja nasze bobasy koncza dzisiaj 3 miesiace..kiedy to zlecialo nie?
Giuliaa u mnie tesc zmiana 180 stopni. Zakochany w malym na maksa przychodzi czesto do malego, nosi caluje no rozkochany w malym jest i widac to bardzo a tesciowa...ech..chyba z grzecznosci zwraca uwage na malego bo tesc by ja udusil jakby sie nie interesowala malym. Widze ze nie jest szczera w tym jak sie zachowuje wobec malego. Szalu z nia nie ma. Tez raczej go zlewa...
Julka moj maly ma body dlugim spodnie i skarpety i lezy pod kocykiem
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Moje piersi..ech wielkie bimbaly jedna piers jest taka jak glowa Franka i tez wisza...ja bede swobodnie mogla sobie zaplesc jakiegos warkoczyka bo takie sa zwisy oklaple
Iwonaimaja nasze bobasy koncza dzisiaj 3 miesiace..kiedy to zlecialo nie?
Giuliaa u mnie tesc zmiana 180 stopni. Zakochany w malym na maksa przychodzi czesto do malego, nosi caluje no rozkochany w malym jest i widac to bardzo a tesciowa...ech..chyba z grzecznosci zwraca uwage na malego bo tesc by ja udusil jakby sie nie interesowala malym. Widze ze nie jest szczera w tym jak sie zachowuje wobec malego. Szalu z nia nie ma. Tez raczej go zlewa...
Julka moj maly ma body dlugim spodnie i skarpety i lezy pod kocykiem
iwonaimaja
moja ma body krótki rekaw i na to założyłam cieniutki sweterek bo miała strasznie zimne rączki aż sine po pierwszej drzemce ale teraz ją kocykiem nie przykryłam
paula a Ty na kiedy miałaś termin
bo u mnie widać ten miesiąc różnicy jeszcze nie przewraca się z brzuszka na plecki nie łapie zabawek w rączki ale coraz częściej się uśmiecha śmieje w głos od niedawna zaczęła rączki do buzi dawać
bo u mnie widać ten miesiąc różnicy jeszcze nie przewraca się z brzuszka na plecki nie łapie zabawek w rączki ale coraz częściej się uśmiecha śmieje w głos od niedawna zaczęła rączki do buzi dawać
paula_dabro
Ja mialam termin na 25lipca ale maly urodzil sie 5tygodni wczesniej...moja ma body krótki rekaw i na to założyłam cieniutki sweterek bo miała strasznie zimne rączki aż sine po pierwszej drzemce ale teraz ją kocykiem nie przykryłam
lillylove
Moja teściowa bez zmian , dalej taka sama. Praktycznie zerowe zainteresowanie , mała za tydzień kończy 2 miesiące była u nas raz,my u niej z cztery. Ponosi chwile na rękach buja jak opętana byle tylko mała spała. Przebrać czy nakarmić ( karmimy butla ) to nie ma opcji... o jakies pomocy w opiece albo jakiś prezentach dla małej to nawet nie wspomnę bo nie ma o czym [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Zdrówka dla Kacperka, wiesz jesli on jest chory to nie dziw sie mu że nie chce być sam, a wrecz nie powinniście mu mówić że to On zarazi siostrzyczkę, bo będzie mu smutno i będzie przygnębiony. Musicie to robić dypomatycznie, że np chłopcy spędzają czas na górze i niech mąż z nim tam siedzi a dziewczynki na dole. Wtedy nie będzie się czuł "gorszy". U mnie tak było że jak młoda zachorowała to na jak to w chorobie chciała być z mamą, a ze ja byłam z Ksawerkiem musiałam znaleść złoty środek. I wymyślałam zabawy na odległość, Niestety musimy soie jakoś radzić,Kacper na antybiotyku ,niestety, staramy sie chronic Pole przed chorobą ale nie da sie. Musiałabym Kacpra chyba zamknąć pod kluczem. Mąż sie denerwuje ze maly schodzi do siostry ale on tez potrzebuje naszej bliskosci no i mnie zeby sie przytulić. Chyba nie tak wyobrażał sobie posiadanie rodzeństwa i dość mocno stara sie zaznaczyć swoją obecność.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój okres po pierwszym porodzie było ok 14 -15mc po porodzie i był mega skąpy bezbolesny, i tak już było comiesiąc teraz jeszcze nie dostałam wiec nie wiem,Dziewczyny mam jeszcze pytanie czy Wasz 1okres po porodzie był normalny czy bardzo skromny. U mnie 2 dni leciało bardzo słabo tak jak na początku okresu i sie skończyło. Zaczynam panikowac czy przypadkiem nie jestem w ciąży znowu
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
biedaczek, ucałuj Adaśia w stópkę od cioteczkiWitajcie w nocy .Karmienie na spiocha. Wybaczcie mi za wczoraj ale mieliśmy ciężki dzień mały miał coś z brzuchem i płakał cały dzień ; (
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
no ja długo nie miałam tak jak wyżej napisałam.Dziewczyny swoją drogą to jak długo można nie mieć okresu karmiąc piersią???
I tu ci powiem że można się miło rozczarować, w ciąży z Mają miałam duży biust, Miseczka D była pełna a potem się zmniejszał do rozmiaru A, teraz mam C, czyli już się zmniejsza bo miałam D a dalej karmie piersią.Dziewczyny, ktore nie karmia piersia lub maja kolejne dzieciatko... co z cyckami? Bo mi w ciazy urosly dwa rozmiary, nie karmie piersia i guzik nie wracaja do poprzednich rozmiarow. Wroca jeszcze kiedys?
hahaha, wariatka;P ale swoją drogą muszę kupić jakiś krem do biustu który można przy karmieniu stosować.Witajcie
Ja karmiąca drugie dziecko takze po zakaczeniu przygody z cycem bede mogla sobie je na plecy zarzucac[emoji14]
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje trzymiesięcznicypiersią
moja Anastazja kończy dzisiaj 3 miesiące
ale w jakiej kwocie?Dziewczyny doradźcie co kupić dla dwulatki na urodziny?
u mnie właśnie niestety odwrotnie, strasznie się interesuje wnukiem, nawet kuźwa chciała z nim zostać ale ja nie chce i mnie wkurza tym że się tak interesuje.Moje drogie ( a zwlaszcza te majace kiepskie relacje z tesciami- temat juz kiedys przez nas poruszany) jak to u Was jest? Tesciowie sie interesuja dziecmi Waszymi? U mnie tesciowa kompletnie olala moja corke. Dziwne?
Cieżko, ogólnie na cebulkę, rano ubrałam go w bodziaka i sweterek i na to cienką kurteczkę ale potem słonko wyszło i jak wracaliśmy to zdjęłam mu kurteczkę. W domu jest w body z dł.rękawem i spodnie. jak śpi przykrywam bambuskiemDziewczyny jak na ta pore ubieracir dzieci, temperature w domu mam poki co 22 stopnie i zastanawiam sie czy body z dlugim rekawem i spodnie to nir za chlodno?
Dzień dobry
sama sprawdzaj po dziecku. Mój to zmarźluch. Dziś np temp. 23 stopnie w domu a on bluzka na długi rękaw, spiochy długie,spodnie na szelkach. Położyłam go spać przykrytego kocykiem i jak się przebudził to patrzę a on rączki jak lody. Sprawdzam szyjkę - taka sobie, to założyłam mu jeszcze taką niezbyt grubą bluzę.Dziewczyny jak na ta pore ubieracir dzieci, temperature w domu mam poki co 22 stopnie i zastanawiam sie czy body z dlugim rekawem i spodnie to nir za chlodno?
Dzieci tak samo jak dorosli. Jeden uwielbia temperature 30 stopni inny 20.
Nie patrz na innych dotykaj swoje dziecko i reaguj
reklama
Toteczka83
Moja teściowa dziś przyjeżdza czyli zobaczy wnuczkę 3 raz. Na chrzcinach nie była i wogóle zero zainteresowania i pomocy. Mieszka kilka przystanków od nas. Nie cierpię jej więc mi to na rękę. Jakoś muszę przetrwać tę dziiejszą wizytę i pewnie znowu będzie długo cisza.