reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Jej... Oby teraz bylo wszystko dobrze. No niestety duzo tych nieszczesc. Ale nic na to nie poradzimy, trzeba byc dobrej mysli dziewczyny. Ja mam w glowie slowa lekarza jak poszlam w 12 tyg na usg gdzie w 8 bilo serce, a on ze nic z tego nie bedzie i jutro prosze na zabieg... Ale wierze, ze bedzie dobrze i tego sie trzymam a jutro wizyta i zobaczymy

reklama
Iwona, współczuję przeżyć. Ja, gdy jestem w CZD z małym też tyle się napatrze na chore dzieci, że potem mi ciężko dojść do siebie... A przecież nie lezymy na onkologii...

Proszę o kciuki, wizyta dziś o 16!

Ja podjelam decyzje ze kolejny raz nie bede czytach zadnych forum. Ostatni raz czytam. Bo to dziala na psychike mimo wszystko. Czekam na zabieg. Jestem mile zaskoczona tym szpitalem. Nie bylam w nim jeszcze a na prawde sa wygodne lozka i wszyscy b. Mili.

Jej... Oby teraz bylo wszystko dobrze. No niestety duzo tych nieszczesc. Ale nic na to nie poradzimy, trzeba byc dobrej mysli dziewczyny. Ja mam w glowie slowa lekarza jak poszlam w 12 tyg na usg gdzie w 8 bilo serce, a on ze nic z tego nie bedzie i jutro prosze na zabieg... Ale wierze, ze bedzie dobrze i tego sie trzymam a jutro wizyta i zobaczymy

U mnie byla dokladnie ta sama sytuacja. Lekarz do mnie mówił a ja słyszałam to jak przez mgłę. Dopiero jak przekreslil karte ciazy to wszystko do mnie doszlo.

Cześć dziewczyny,
ja niestety też po identycznym przejściu.
Karolina, trzymaj się.
Trzymam kciuki za wizyty.
Myślę że limit na złe wiadomości już się wyczerpał.
Miłego dnia wszystkim życzę!

reklama
Do góry