reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Lizzy kochana ale on mi po wodzie ulewa, w zasadzie po wszystkim..
Aga30+
Fanka BB :)
Nie kładę. Mąż czasami na swoim brzuchu kładzie.I co robisz? Kladziesz pomimo krzykow czy nie kladziesz na brzuch?
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
nieufna
A próbowałaś bebilon przeciw ulewaniom?Lizzy kochana ale on mi po wodzie ulewa, w zasadzie po wszystkim..
Asia28BK
Julka mi jak mała ulewala to położna poradziła żeby nie kłaść jej na płasko tylko pod ukosem, tylko nie sama głowę a całe cialo i tak maz wkrecil dodatkowe śruby w łóżeczku i ulozylismy materac pod ukosem, jak ja gdzieś kładę to też zawsze jakoś kombinuje ten ukosem żeby nie była całkiem płasko, nie ulewa mi juz,nie jestem pewna czy akurat to pomogło czy samo przeszło ale napewno takie układanie chroni przed zachlysnieciem.
U nas kolejny piękny dzień, trzeba szykować się na spacer:-)
Zamówiłam karuzele nad łóżeczko, przyszła dzisiaj i jestem wkurzona mega bo wygląda jak powystawowa, taka ukurzona i jeden miś przybrudzony... Tyle rzeczy kupiłam na allegro dla małej i pierwszy raz, mi się to zdarzyło, odsyłam zaraz, szkoda bo mi się bardzo podobała, miała takie słodkie misie :-)
U nas kolejny piękny dzień, trzeba szykować się na spacer:-)
Zamówiłam karuzele nad łóżeczko, przyszła dzisiaj i jestem wkurzona mega bo wygląda jak powystawowa, taka ukurzona i jeden miś przybrudzony... Tyle rzeczy kupiłam na allegro dla małej i pierwszy raz, mi się to zdarzyło, odsyłam zaraz, szkoda bo mi się bardzo podobała, miała takie słodkie misie :-)
Julka ja to przerabiałam ze starszą więc znam ten ból. POmagał tylko enfamil + jakieś krople od lekarki ale zabij mnei a sobie już nazwy nie przypomnę bo to było 15 lat temu dalej czasami ulewała ale juz nie tak by ją to budziło i tak naprawdę potrzebowała z tego wyrosnąć. Niestety u nas to trwało pół roku. O dziwo normalnie przybbierała na wadze. TYlko że ona ciągle do przebrania , wóżek do prania i pościel w łóżeczku.Lizzy kochana ale on mi po wodzie ulewa, w zasadzie po wszystkim..
Cześć Dziewczyny
dawno nie pisałam ale dożo załatwiania i do tego jeszcze chrzciny w niedzielę. Czytam was codziennie ale czasu brak na pisanie.
Wczoraj byliśmy na szczepieniach (szczepiłam tylko obowiązkowe i to każdą osobno). Ja trochę płakał ale przeżył, waży już 5620 g i ma 62 cm wzrostu. Także ubranka nosimy już 62 i 68 niektóre a pampersy jeszcze 2 ale tylko żeby dokończyć paczkę a później już 3. Dzisiaj byliśmy na ponownym badaniu słuchu bo od urodzenia był problem z lewym uchem ale na szczęście już wszystko jest dobrze w niedzielę jeszcze tylko chrzciny i będziemy cieszyć się spokojem
Dzisiaj byłam też na wizycie u mojego gin i przepisał mi tabletki anty takie które można brać w ciąży ale jeszcze się zastanawiam czy będę je brać.
Pogoda piękna ale podobno ostatni dzień więc uciekam z Młodym na taras.
Miłego dnia
dawno nie pisałam ale dożo załatwiania i do tego jeszcze chrzciny w niedzielę. Czytam was codziennie ale czasu brak na pisanie.
Wczoraj byliśmy na szczepieniach (szczepiłam tylko obowiązkowe i to każdą osobno). Ja trochę płakał ale przeżył, waży już 5620 g i ma 62 cm wzrostu. Także ubranka nosimy już 62 i 68 niektóre a pampersy jeszcze 2 ale tylko żeby dokończyć paczkę a później już 3. Dzisiaj byliśmy na ponownym badaniu słuchu bo od urodzenia był problem z lewym uchem ale na szczęście już wszystko jest dobrze w niedzielę jeszcze tylko chrzciny i będziemy cieszyć się spokojem
Dzisiaj byłam też na wizycie u mojego gin i przepisał mi tabletki anty takie które można brać w ciąży ale jeszcze się zastanawiam czy będę je brać.
Pogoda piękna ale podobno ostatni dzień więc uciekam z Młodym na taras.
Miłego dnia
Flammie
Już pakuję niektóre ubranka 56 bo są przyciasne. Jak pakowałam znalazłam bodziaki nr 50, które synuś miał w szpitalu - były wtedy za duże na niego. Aż mi się smutno zrobiło - takie to maleństwo było kiedyś...
Dziś byliśmy u terapeuty manualnego by obejrzał małego z powodu układania główki w jedną stronę. Obejrzała go - główka, nóżki, plecki. Próbowała mu odblokować szyjkę i wydaje się, że coś to dało, ale zobaczymy jak pójdzie spać. Jak śpi zawsze mu przekręcam głowe, ale on i tak zaraz na swoją ulubioną stronę układa.
W domku mamy tylko brzuszek ćwiczyć - ca 7 razy dziennie mały ma sobie na brzuszku leżeć tak około minuty. I mamy układać mu wtedy rączki wzdłóż ciała, by sam je sobie ułożył tak by się móc podeprzeć.
Za miesiąc idziemu znowu i jak będzie ok, to będzie to ostatnia wizyta.
Jestem zadowolona, że poszliśmy na tę wizytę
Dziś byliśmy u terapeuty manualnego by obejrzał małego z powodu układania główki w jedną stronę. Obejrzała go - główka, nóżki, plecki. Próbowała mu odblokować szyjkę i wydaje się, że coś to dało, ale zobaczymy jak pójdzie spać. Jak śpi zawsze mu przekręcam głowe, ale on i tak zaraz na swoją ulubioną stronę układa.
W domku mamy tylko brzuszek ćwiczyć - ca 7 razy dziennie mały ma sobie na brzuszku leżeć tak około minuty. I mamy układać mu wtedy rączki wzdłóż ciała, by sam je sobie ułożył tak by się móc podeprzeć.
Za miesiąc idziemu znowu i jak będzie ok, to będzie to ostatnia wizyta.
Jestem zadowolona, że poszliśmy na tę wizytę
reklama