Julka89.89
Cudzie trwaj..
Mnie dzis maz wygonil do innego pokoju i spalam od 21 do 6 ale mowil ze mial 4 pobudki czyli standard co 2 godziny nigdy nie przespal ciagiem 4-5 ,godzin, ciekawe dlaczego..?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie dzis maz wygonil do innego pokoju i spalam od 21 do 6 ale mowil ze mial 4 pobudki czyli standard co 2 godziny nigdy nie przespal ciagiem 4-5 ,godzin, ciekawe dlaczego..?
Tak małe dzieci śpią i w dzien i w nocy i powinny spać. Nie jest dobrym pomysłem nie pozwalanie spać. Moja spala wczoraj duzo w dzien, szybko zasnęła i w nocy spala. Może bede nie miła, ale nie moge juz czytać jakie to nieszczęście, ze dziecko sie budzi w nocy. Ja mam pobudki na cyca co 2 godziny i uwazam, ze to normalne.Mysle ze to naturalne ze dzieciaczki nie chca spac w nocy jesli sie wyspia w dzien. My rano po karmieniu do kolejnego karmienia nie dajemy jej spac, potem od okolo poludnia spi do obiadu i w porze poobiedniej do kapieli nie dajemy znowu spac i potem pieknie usypia po myciu i jedzeniu. No ale wiadomo- jak jej nie dajemy spac to wymaga 100% atencji - trzeba gadac z nia, nosic, pokazywac swiat, grzechotac zabawkami itp
Tak małe dzieci śpią i w dzien i w nocy i powinny spać. Nie jest dobrym pomysłem nie pozwalanie spać. Moja spala wczoraj duzo w dzien, szybko zasnęła i w nocy spala. Może bede nie miła, ale nie moge juz czytać jakie to nieszczęście, ze dziecko sie budzi w nocy. Ja mam pobudki na cyca co 2 godziny i uwazam, ze to normalne.