reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Agula dla kazdego zwiazku pojawienie sie dziecka jest próbą, wkracza zmeczenie, bezradność, bezsenne noce i w takich okolicznościach ciezko panowac nad emocjami, czesto mowi sie rzeczy ktorych nigdy wczesniej czlowiek by nie powiedział, u nas tez bywaly gorsze dni i pewnie jeszcze bedzie ich sporo, nieraz szlismy spac pokloceni, ale jakos to wszystko trzymamy w kupie,pomimo ze odkad maly sie urodzil niesprzespal dobrze w zasadzie ani jednej nocy, tez licze ze to kwestia czasu...
Dzis oczywiscie niespanie od 3 do 6... za to.kima sobie az do teraz wybudzajac sie co 15 minut i znowu zasypiajac...strasznie mnie glowa boli od takich krotkich drzemek, ciekawe.jak to jest przespać jednym ciągiem 5 godzin? :)

Agula2016 ściskam mocno! Napisałam na wątku zdjęciowym że zorientowałam się że obie jesteśmy z Bdg. Rodziłaś w "dwójce"? Życzę Wam - Tobie i mężowi - dużo sił. Spróbujcie przejść przez ciężkie momenty razem, wtedy będzie Wam z pewnością lżej. W każdym razie życzę aby córcia jak najszybciej wróciła do domku i żeby wszystko się unormowało. Bo ten ciężki czas minie, uwierz. :*

Dzieki Dziewczyny! Bardzo dziekuje Wam za pocieszenie :* Kochane jestescie.

Chyba w czwartek pojade do szwagierki i posiedze u niej troche. Moze odpoczniemy i bedzie lepiej.

Dzis siedze sama w szpitalu z malutka. Same jestesmy na sali.

Mehle ja rodzilam w MSW :)
Aga- o matko! To widze, ze tez masz wesoło.
Julka- powinnysmy zalozyc "klub niewyspanych bab" :D

Hej.
Agula, mam nadzieję, że wszystko będzie dużo lepiej jak najszybciej :*
Dziewczyny, czym przykrywacie Wasze dzieci? Używacie kocyków, otulaczy, rożków? Robi się coraz chłodniej, a moja mała dość przemieszcza się w łóżeczku i nie chciałabym, żeby mi wjechała pod kocyk...

Hej.
Agula, mam nadzieję, że wszystko będzie dużo lepiej jak najszybciej :*
Dziewczyny, czym przykrywacie Wasze dzieci? Używacie kocyków, otulaczy, rożków? Robi się coraz chłodniej, a moja mała dość przemieszcza się w łóżeczku i nie chciałabym, żeby mi wjechała pod kocyk...
Mam nadzieje :*

My uzywalismy wszystkiego. Otulacz przez kilka dni, kocyk, pieluszka flanelowa, teraz rozek :)

reklama
My przykrywamy kocykiem lub pieluszką flanelową. Ostatnie dni śpi w rożku, jest bardzo spokojny w nim, bo często się budził przy ruchach jalk nic nie czuł obok.

Agula, trzymaj się kochana. Wszystko niebawem.się ustabilizuje i wróci do normy :) u nas też były cięższe momenty jak mały wrzeszczał, ale dajemy radę...

U nas chyba kropelki pomogły. Dużo lepiej jest. Mały lepiej się czuje, spokojniej śpi, jest ciszej :p

Do góry