reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Agula dla kazdego zwiazku pojawienie sie dziecka jest próbą, wkracza zmeczenie, bezradność, bezsenne noce i w takich okolicznościach ciezko panowac nad emocjami, czesto mowi sie rzeczy ktorych nigdy wczesniej czlowiek by nie powiedział, u nas tez bywaly gorsze dni i pewnie jeszcze bedzie ich sporo, nieraz szlismy spac pokloceni, ale jakos to wszystko trzymamy w kupie,pomimo ze odkad maly sie urodzil niesprzespal dobrze w zasadzie ani jednej nocy, tez licze ze to kwestia czasu...
Dzis oczywiscie niespanie od 3 do 6... za to.kima sobie az do teraz wybudzajac sie co 15 minut i znowu zasypiajac...strasznie mnie glowa boli od takich krotkich drzemek, ciekawe.jak to jest przespać jednym ciągiem 5 godzin?
Dzis oczywiscie niespanie od 3 do 6... za to.kima sobie az do teraz wybudzajac sie co 15 minut i znowu zasypiajac...strasznie mnie glowa boli od takich krotkich drzemek, ciekawe.jak to jest przespać jednym ciągiem 5 godzin?
iwonaimaja
Fanka BB :)
My już po wizycie u okulisty wszystko ok
Minus nie mogła jeść i je dopiero teraz od 5 rano
Minus nie mogła jeść i je dopiero teraz od 5 rano
mehle
Agula2016 ściskam mocno! Napisałam na wątku zdjęciowym że zorientowałam się że obie jesteśmy z Bdg. Rodziłaś w "dwójce"? Życzę Wam - Tobie i mężowi - dużo sił. Spróbujcie przejść przez ciężkie momenty razem, wtedy będzie Wam z pewnością lżej. W każdym razie życzę aby córcia jak najszybciej wróciła do domku i żeby wszystko się unormowało. Bo ten ciężki czas minie, uwierz. :*
Dzieki Dziewczyny! Bardzo dziekuje Wam za pocieszenie :* Kochane jestescie.
Chyba w czwartek pojade do szwagierki i posiedze u niej troche. Moze odpoczniemy i bedzie lepiej.
Dzis siedze sama w szpitalu z malutka. Same jestesmy na sali.
Mehle ja rodzilam w MSW
Aga- o matko! To widze, ze tez masz wesoło.
Julka- powinnysmy zalozyc "klub niewyspanych bab"
Chyba w czwartek pojade do szwagierki i posiedze u niej troche. Moze odpoczniemy i bedzie lepiej.
Dzis siedze sama w szpitalu z malutka. Same jestesmy na sali.
Mehle ja rodzilam w MSW
Aga- o matko! To widze, ze tez masz wesoło.
Julka- powinnysmy zalozyc "klub niewyspanych bab"
BasiaJulia
Hej.
Agula, mam nadzieję, że wszystko będzie dużo lepiej jak najszybciej :*
Dziewczyny, czym przykrywacie Wasze dzieci? Używacie kocyków, otulaczy, rożków? Robi się coraz chłodniej, a moja mała dość przemieszcza się w łóżeczku i nie chciałabym, żeby mi wjechała pod kocyk...
Dziewczyny, czym przykrywacie Wasze dzieci? Używacie kocyków, otulaczy, rożków? Robi się coraz chłodniej, a moja mała dość przemieszcza się w łóżeczku i nie chciałabym, żeby mi wjechała pod kocyk...
Mam nadzieje :*Hej.
My uzywalismy wszystkiego. Otulacz przez kilka dni, kocyk, pieluszka flanelowa, teraz rozek
lillylove
reklama
Lizzy_
My przykrywamy kocykiem lub pieluszką flanelową. Ostatnie dni śpi w rożku, jest bardzo spokojny w nim, bo często się budził przy ruchach jalk nic nie czuł obok.
Agula, trzymaj się kochana. Wszystko niebawem.się ustabilizuje i wróci do normy u nas też były cięższe momenty jak mały wrzeszczał, ale dajemy radę...
U nas chyba kropelki pomogły. Dużo lepiej jest. Mały lepiej się czuje, spokojniej śpi, jest ciszej
Agula, trzymaj się kochana. Wszystko niebawem.się ustabilizuje i wróci do normy u nas też były cięższe momenty jak mały wrzeszczał, ale dajemy radę...
U nas chyba kropelki pomogły. Dużo lepiej jest. Mały lepiej się czuje, spokojniej śpi, jest ciszej