reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Dziewczyny czy ktoras z was palila przed ciążą ?
Ja tak i teraz tak mnie ciągnie ze walcze jak moge ale gdybym mogla to bym chyba polknela ta fajke..
Ciężko mi sie powstrzymac ale daje rade dla malej.. Ma.tak ktoras z was?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja rzuciłam palenie w 2012 jak Martynke planowałam a dopiero niedawno mi się przestało chcieć. Trzeba zacisnąć zęby. U mnie dodatkową motywacją było karmienie piersią.
Dasz radę.

Flammie ja wiem że jak się Maja budzi i robi ehe ehe ehe to jest głodna. Martynk też tak robiła. I raz w jakimś programie też słyszałam jak niemowle tak robi. Lubię ten dźwięk.

Karmię;)

reklama
Ja tez palilam przed i powiem wiecej, na poczatku jak nie wiedzialam ze jestem w ciazy to przez pierwszy miesiac tez palilam...:( ale teraz odrzuca mnie od samego zapachu
Miałam to samo, przez 1 miesiąc paliła.
I mam nadzieję że nie wrócę do tego swinstwa :)

Normalnie was dziewczyny podziwiam że tyle tu was jeszcze pisze[emoji14]mimo że moja córa bardzo spokojna, nie płacze i w nocy budzi się z 2 razy na troszkę mleka to i tak nie mam weny żeby pisać[emoji14]
Mam nadzieję że przybiera na wadze bo wydaje mi się że mało je, dużo przysypia podczas karmienia i nie da się jej dobudzic[emoji14]

Karmie :)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej czy wasze maluchy tez sa takie placzliwe i niespokojne w upaly? Moj zjada i za chwile znoe szuka jedzenia placze nie moze zasnac...juz nie wiem jak mu pomoc. Daje mu troche wody bo od mleka mm ma problemy z kupka i nie chce go przepajac tym mlekiem wiec daje wode. Nie skonsultowalam tego z nikim wiec mam nadzieje ze nic mu nie bedzie...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej czy wasze maluchy tez sa takie placzliwe i niespokojne w upaly? Moj zjada i za chwile znoe szuka jedzenia placze nie moze zasnac...juz nie wiem jak mu pomoc. Daje mu troche wody bo od mleka mm ma problemy z kupka i nie chce go przepajac tym mlekiem wiec daje wode. Nie skonsultowalam tego z nikim wiec mam nadzieje ze nic mu nie bedzie...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Paula u mnie to samo tylko że to od kolek. Masakra jest. Spokojnie możesz dopajac. Ja daję herbatkę z koperkiem. Jest bardzo niespokojna. Nic nie mogę zrobić bo albo noszę albo karmię.

Do góry