reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Jestem w szpitalu. Masakra jakaś. Mam swój materac i śpię z małą na podłodze bo się wydziera kiedy ja kładę do takiego czegoś co przypomina łóżeczko jest w nim tylko materac i prześcieradło więc lezymy na swoim materacu. Podobno to przez kolki, treść żołądka jej się cofa moim zdaniem to nie to Ale lekarzem nie jestem bardziej przypomina to silny odruch moro u niemowląt. Lezymy w pomieszczeniu gdzie parę godzin temu dziecko leżało z rotawirusem. Ehh płakać się chcę.
Przykro mi, że musisz przechodzić takie ciężkie chwile, ale mam nadzieję że to nic poważnego. Życzę wam dużo zdrówka i sił.
Taaaak mamy tylko Michaś urodził się o 7:20 a Maja nad ranam jakoś coś?
Tak Majka jest starsza, bo z 2:50

reklama
Dziewczyny kto powiedzial, ze karmienie jest latwe? Dzizas, uparlam sie na kp a w nocy juz mialam mm kombinowac. Tak mam poranione sutki, ze tragedia. Nie umiem chyba jej przystawic tak zeby wieksza czesc zlapala.
Odciagam co jakis zeby w kryzysowej sytuacji

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaa i odczuwacie przy karmieniu jakas szczegolna wiez? Ja narazie nie, choc moze to te popekane brodawki...

Kp to rzeźnia ale idzie przywyknąć, a korzyści dla dziecka duże. A więź... ja wiem, dziecko musi mieć Cię ciągle przy sobie to ilość czasu jaką jesteście razem tworzy więź.

Jak podaję sutka to najpierw go nakręcam :D żeby był twardy i zwarty;) a potem czekam aż szeroko otworzy buzię i ciach do papy. Kiedyś mnie uczyły żeby spłaszczyć sutek ale wtedy cały nie wchodził:).

Taakie tam opisy sutkowe z rana:D

Kp to rzeźnia ale idzie przywyknąć, a korzyści dla dziecka duże. A więź... ja wiem, dziecko musi mieć Cię ciągle przy sobie to ilość czasu jaką jesteście razem tworzy więź.

Jak podaję sutka to najpierw go nakręcam :D żeby był twardy i zwarty;) a potem czekam aż szeroko otworzy buzię i ciach do papy. Kiedyś mnie uczyły żeby spłaszczyć sutek ale wtedy cały nie wchodził:).

Taakie tam opisy sutkowe z rana:D
No ja powalcze ale narazie sie mecze i skrecam od bolu. Jak sie uda to super a jak nie to bedzie mm i tez bie bede miec wyrzutow sumienia

Dla mnie karmienie jest nadal bardzo bolesne mimo zagojonych sutków, bo mały nauczył się jakoś tak dziwnie je wciągać wąskim dziubkiem. Nawet jak czekam na szeroką buzię i nasadzam wtedy na cyca, on i tak chwyta sobie wąsko.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry