reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witajcie
to fakt przy takiej pogodzie to sie siedzi non stop na dworze i nie ma jak zajrzeć na bb ale myślę ze z czasem jak już poznamy swoje maluchy to i czas się znajdzie na bb:)

Mój synuś skończył dziś miesiąc:)

reklama
Witam, nie mam zbytnio teraz czasu zeby nadrabiać, gratuluje tym które urodziły i życzę szybkiego rozwiązania tym co jeszcze w 2paku
Moje szczęście ma 5 dni i miewa sie dobrze, troszkę marudzi w nocy, ogólnie to cały czas wisiałby na cycku i bardziej lizał niż ssał
Ale myślałam ze bedzie ciężej wiec nie narzekam, jeszcze wszystko przede mną [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witam się wtorkowo i ja :)
Mój 2latek jest bardzo czuły i troskliwy dla brata ale niestety dla nas niekoniecznie. Jest złośliwy, bardzo pobudzony, chce żeby na niego zwracać cały czas uwagę... i zrobił się baardzo mamusiowy. Do tego stopnia, że nie mogę zejść mu z pola widzenia bo jest płacz..
Co do problemów brzuszkowych to my też je mamy. Przy kupce jest prężenie i płacz więc tak jak ze starszakiem wprowadzimy mu dicoflor żeby mu trochę pomóc. Do tego Młody bardzo ulewa, nawet godzine po karmieniu ... więc chodzę cały czas obrzygana :)
Powiem Wam dziewczyny, że bywa ciężko, szczególnie jak płaczą obydwoje a mi jak na złość druga para rąk nie chce wyrosnąć.. i serce się kraja jak muszę wybrać jednego z nich.. aleee cieszę się że podjeliśmy decyzję o 2 dziecku. Teraz czuję, że nasza rodzina jest kompletna :D

Witam się wtorkowo i ja :)
Mój 2latek jest bardzo czuły i troskliwy dla brata ale niestety dla nas niekoniecznie. Jest złośliwy, bardzo pobudzony, chce żeby na niego zwracać cały czas uwagę... i zrobił się baardzo mamusiowy. Do tego stopnia, że nie mogę zejść mu z pola widzenia bo jest płacz..
Co do problemów brzuszkowych to my też je mamy. Przy kupce jest prężenie i płacz więc tak jak ze starszakiem wprowadzimy mu dicoflor żeby mu trochę pomóc. Do tego Młody bardzo ulewa, nawet godzine po karmieniu ... więc chodzę cały czas obrzygana :)
Powiem Wam dziewczyny, że bywa ciężko, szczególnie jak płaczą obydwoje a mi jak na złość druga para rąk nie chce wyrosnąć.. i serce się kraja jak muszę wybrać jednego z nich.. aleee cieszę się że podjeliśmy decyzję o 2 dziecku. Teraz czuję, że nasza rodzina jest kompletna :D
Dokładnie tak samo mam z dzieciakami i tak samo myślę o decyzji o drugim dziecku mimo trudności. Czy my nie mamy dzieci z tego zamego dnia? Z 8.07?

Witajcie u nas noc tragiczna, spalam mpze z 30 minut. Bylo ulewanie sie, placz, zloszczenie sie, goraco mu bylo i nie mogl zasnac. Padam

Witajcie:-)
Ja już w szpitalu, po badaniach, jeszcze mam mieć ktg jakies godzinne. Dzidziuś już 3800 wszystko dobrze, łożysko 2/3 nie ma żadnego zagrożenia, ale wspólnie zdecydowaliśmy że jutro zaczynamy wywoływanie
:-) jakoś się nie stresuje zabardzo, oddaje się w ich ręce bo już nie mam sily
:-) chce już mieć dzidziusia obok siebie

Witajcie u nas noc tragiczna, spalam mpze z 30 minut. Bylo ulewanie sie, placz, zloszczenie sie, goraco mu bylo i nie mogl zasnac. Padam
Julka u nas też coś z brzuszkiem nie tegens chcę kupić te niemieckie kropelki

Jest tu jakaś ANNA? bo chyba mała Anulka to jest? :) W takim razie wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych imieninek:)

reklama
Asia - powodzenia jutro!! :)

U nas noc tez taka sobie.. chyba sie przestawie na spanie w dzien i aktywnosc w nocy :p
To mleko Hipp chyba na prawde cos pomaga, bo widze poprawe. Dalej sie meczy z kupka ale nie az tak jak wczesniej.. i nie kupka az tak czesto. Do tego masaz brzuszka tez jest pomocny, zwlaszcza to dociskanie kolanek do brzuszka. Maly bardzo to lubi i slychac ze przynosi mu to ulge :)

Dzis wazenie i spacerek przy okazji..

Kurcze, ale mam chetke na lampke czerwonego wina... :rofl2:

Do góry