Giulia a ile jestes po porodzie? Mnie samo krocze tez nie boli, bardziej ciagnie reszta jak.dluzej pochodze
Julka, urodzilam 14.
Co do spacerow jest ciezko bo ta pogoda jest do kitu, 28 stopni i zaduch, my sie wietrzymy w godzinach wieczornych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Giulia a ile jestes po porodzie? Mnie samo krocze tez nie boli, bardziej ciagnie reszta jak.dluzej pochodze
To tak jak i ja a u mnie juz tylko zwykle wkladki. Boje sie ze to za szybko.Julka, urodzilam 14.
Co do spacerow jest ciezko bo ta pogoda jest do kitu, 28 stopni i zaduch, my sie wietrzymy w godzinach wieczornych
Dla mam ktore tak jak i.ja walczyly, przegrały i obarczone wyrzutami sumienia podaja mm. Ciekawy artykuł Link do: Sroka o....: Ku pokrzepieniu serc - Mity o karmienu piersią
GratulacjeDziś Marcelinka urodziła się o 14:35 waży 4190 g i 58 cm cały tata. niestety cc miałam
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety moja panna jakoś nie ma zamiaru wyjść@Kamcia2810 a Ty kiedy do nas dołączysz do szpitala? trzy forumowiczki na raz w jednym szpitalu to byłoby coś
Julka, ja też karmię mm i nie mam absolutnie żadnych wyrzutów przystawiam do piersi "na deser" i odciągam trochę laktatorem, bo piersi bolą, a też troszkę chcę, żeby pojadła, ale nie ma szans z piersi - po co denerwować i małą i siebie?. Może się trochę rozkręci, ale ogólnie nie mam zamiaru rezygnować z butelki. Po jedzonku się przytulamy, a mała sobie najczęściej zasypia na moim ramieniu uwielbiam to
Gratulacje
Ok, mam kilka pytań: dajecie takie porcje, jak są na opakowaniu? Co ile jedzą Wasze dzieci - co ok. 3 godz., czy mm też na żądanie dajecie, np. raz co 4 h a raz co 1,5 h? Bo moja je tak nieregularnie i nie wiem czy dawać jej pełną porcję (90 ml) czy np. małą jak jadła niedawno
Z jaką wodą mieszacie - przegotowaną czy źródlaną?
GratulujęDziś Marcelinka urodziła się o 14:35 waży 4190 g i 58 cm cały tata. niestety cc miałam
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
tam to szybko wypuszczają. GratulujęHej dziewczyny witamy sie i My[emoji4]Michas urodził sie wczoraj24.07 o2:50 waga 3730g poród naturalny wody odeszły mi o23w łożku w szpitalu byliśmy 23:30 nie zdążyli dać znieczulenia ale na szczęście przetrwałam i nie piekłam wiec obeszło sie bez szwów [emoji846]Wczoraj o 16juz byliśmy w domku[emoji6]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app