reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Gwiazda wydaje mi się, że ze skierowaniem są bezpłatne, ale jeszcze bardziej doświadczone mamy pewnie Ci potwierdza. Ja zastanawiam sie nad tymi badaniami ostatnio znajoma opowiadała mi, że wykryły jej niby jakieś wady ona cała ciąże w stresie przez to a dziecko urodziło się zdrowe...

Gwiazda wydaje mi sie, że jeśli masz skierowanie to są bezpłatne, ale jeszcze bardziej doświadczone mamy Ci potwierdza. Ja sie zastanawiam nad tymi badaniami ostatnio znajoma mi opowiadała ze jej koleżanka robiła je i wykryto jej niby jakieś wady płodu, ona cała ciąże żyła w stresie a dziecko urodziło sie całkiem zdrowe...

@anila nie wiem co napisac, wspolczuje....

@malinowamarta byly u mnie w ten weekend online -50% na wybrane rzeczy, akurat duzo z mody ciazowej, teraz juz normalne ceny znowu :crazy:

Anulka, bardzo bardzo mi przykro.:-( Teraz to pewnie żadne pocieszenie, ale w lipcu przeszłam dokładnie to samo co Ty, serduszko biło i przestało... Po dwóch cyklach możecie próbować znowu. Przytulam!
Ale swoją drogą to strasznie niesprawiedliwe :no:
Julka, cieszę się, że wszystko w porządku.

Kasiulka, oby sytuacja z koleżanką dobrze się skończyła.

reklama
dziewczynki mam pytanie jak mam skierowanie od lekarza na badania prenatalne ti będę płacić ?

Ja miałam skierowanie od lekarZa do którego chodziłam prywatnie i nie p lacilam. Chociaż za coś! Bo to laboratorium dziś mnie dobiło.

Jeszcze syn szczeka od wczoraj. Aż się boje nocy bo krtan najgorsza :(

Anulka bardzo naprawdę bardzo mi przykro :( dużo siły kochana.

Julka gratki i powodzenia

Do góry