reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Co do zakupów to skorzystałam wczoraj z wyprzedaży w hm i czekam na legginsy i 2 bluzeczki dla siebie, a co mi tam. Ja mam wszystko po synku nowe wiec raczej nic nie będę kupować. No chyba ze wyskoczy dziewczynka to ubranka po siostrzenicy zgrane i coś na pewno dokupić będzie trzeba. Na pewno zaopatrzenie się w paręcciuchów na rozmiar 50 bo Gucio 48 cm wyskoczył i w 56 pływał... a nie byłam przygotowana na takiego malucha.

ja dzisiaj od 7 na nogach. Przedszkole zajęcia przedszkole odwiedziny koleżanki z synkiem teraz kolacja i morze lozku...

pozdrawiam Was :-)

reklama
Witajcie!

Nie było mnie raptem 3 dni, a tu wątek nie do nadrobienia! :-D:-D:-D

Ja miałam bardzo przyjemny choć niezwykle pracowity weekend. Przyjechała do nas moja siostra, zaprosiłam też kuzynkę z mężem. Było wesoło i zabawnie :-) Ale jeszcze nie wiem nawet kiedy odeśpię.... :sorry::-p

Mi już zaczyna być widać brzuchol :szok::happy:
.

Raaany.....mnie też...! I nie da się go już wciągnąc..... A moje spodnie tak mnie cisną, że kupiłam sobie dziś ciążowe....:-p

Koleżanka z pracy jest też w ciaży, z terminem na połowę czerwca i dziś musiała się ulotnić, bo dostała krwawienia..... no tak się martwię.... :-:)-:)-:)-( A ona już powiedziała wszystkim, znaleźli kogoś na jej miejsce, zaczęła szkolić tę dzieeczynę i taka lipa..... Oby wszystko dobrze się skończyło.....

U mnie wszystko ok, serduszko biło dowiedziałam się że z odpowiednią prędkością ale lekarz jakiś popiepszony..nie będę do niego chodzić ;-) mało widziałam bo żadnych zbliżeń nie robił..

Przepraszam dziewczyny wywalcie mnie stąd już. Nie ma już serduszka. Nie biło :( jeszcze się ludzilam ze przyspieszy po tym usg ostatnim.

Anulko!!!!!!!!!! :-:)-:)-( Tak mi przykro!!
Kkasiulka, mam nadzieję, że u koleżanki wszystko będzie ok!

reklama
Do góry