reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

No aż tak to ja nie prasuje .hehehh majty??? hehehhe....choć ja niestety z tych prasujących .... Jak na bieżąco jadę -ok...ale sobie zaległości narobi to mnie strzela ....
Mdłości mnie odwiedziły ..ale one kapryśne cholery ...Dobrze że coś zjadłam niedawno...

reklama
Ja na mikolaja prezentow nie robie. Tzn nasz syn dostanie drobiazg ale nikt wiecej. Na gwiazdke chrzesniaki dostana i syn. Ja od 2 tyg nic nie robie w domu. Maz sprzata gotuje i prasuje. Nie wyglada to tak jakbym ja to robila. Ale lepiej tak niz wcale

Karolina my też tylko dzieciom :D ale nie chcę na ostatni moment kupować -tj.drobiazg + słodycze bo ludu bedzie że hohoho
Zastrzele starszych moich -jedno katar drugie też i kaszlą do tego wrrrr...Mów im non stop żeby się ubierali cieplej...Nie mam sił do nich...

Ja też z tych nieprasujacych :D tzn. rano, jak coś do pracy potrzebne to prasuje :)

Dziś rano jak jechałam do pracy to tak się źle poczułam ze aż musiałam kucnać bo oczywiście usiąść nie było gdzie...

julka trzymam kciuki za wizytę :)

MalinowaMarta ja też mam wizytę w przyszły wtorek. To będzie moja pierwsza :D

Dornia współczuję stresu i mam nadzieję, ze już jesteś spokojniejsza.

Mi w pierwszej ciąży w 6t1d też już biło serduszko. Teraz będzie 7t0d i jakos stresuje się ;/
Dzisiaj nie mam żadnych dolegliwości... ani mdłości ani bóli brzucha aż tak dziwnie :eek: i w cale mnie to nie cieszy.

Venicee ja też się wystraszył am i idę jutro do lekarza ciekawe co powie ale u mnie możliwe ze takie boczne działanie leków może być tak mi neurolog powiedziała

U mnie mdłości tylko rano dziś , ale brzuch mnie pobolewa a raczej żołądek. najgorsze u mnie z samopoczucia jest to ze czuje jakby ktoś walnął mnie w głowę, takie otumanienie.

ubranka mam po Mai dla Lilianki kupiłam tylko kilka sztuk body
jedyny minus jak będzie chłopak (co wszyscy mi wróżą) będzie w różowych dresach chodził ;)

na pewno przed porodem kupię takie podstawowe rzeczy jak kosmetyki ale to spokojnie do 3 trymestru poczekam
To jak Tobie wyjdzie chlopak a mi dziewczynka to sie wymienimy ciuchami ;) ja mam same chłopięce po starszaku :)
Miałam całą listę badań ale aż na dupę usiadłam. Nie wiem po co lekarze kierują na taką masę badań jakieś hiv itp. Ehh BANKRUT jestem. W sobotę 150 zl wizyta. Nie robie prezentów i świat.
Niestety te pierwsze badania krwi cholernie drogie sa... u mnie też pewnie ok 80e zaplace..
olciakk tak szybko kazali Ci zrobić hiv? Ja też w tym tygodniu będę robić badania, ale mam nadzieję, że nie uderzy mnie to aż tak mocno po kieszeni.

Dornia trochę stresów przeszłaś, ale dzięki temu wyskoczyło Ci nieplanowane USG i przynajmniej masz pewność, że wszystko jest ok.
Badania na hiv na samym początku ciazy się robi by w razie w zastosowac odpowiednie leczenie :)
A moze zalozyc watek ze zdjeciami usg?

Jest juz taki watek :)

reklama
Cześć Dziewczynki!

Weekend szybko minął, dzisiaj już do pracy więc też. Padam na twarz. Jakaś taka jestem nie tegez :confused2: Na kawę patrzeć nie mogę, spać się chce, piersi bolą, trochę mnie mdli, zdarzyło się wymiotować, jednego dnia na coś mam straszną chęć, a drugiego już na to patrzeć nie mogę, o wąchaniu nie wspomnę. Dziwne rzeczy, w tamtych ciążach to tak nie miałam. Mam nadzieję chociaż, że może wszystko jest ok. Byle do wizyty, a to jeszcze tyle...
Właśnie Venicee - wieczorem też ze mną jakby gorzej. Jakby wszystko na raz,a do tego już człowiek mocno zmęczony.
Dornia, cieszę się, że wszystko ok!!
Błękitna Orchidea - cześć!! A miałam pytać, gdzie uciekłaś. Cieszę się, że jesteś!
Julka, z seksem teraz ostrożniej, ale nie powiem, żeby wcale. Czekam na wieści z wizyty!
Anulka, i co tam? Napisz coś!! Zaciskam kciuki!!!!
Madziolina - jak sobie z tym uczuciem radzisz?? Dałaś radę??????Kiedy masz lekarza? Ja dopiero 11 grudzień, ale jak będzie ok to już będzie wszystko widać. Oby...
Madziagaw - piersi mnie bolę najbardziej ze wszystkich ciąż. Ale daję radę. Mi pomaga trochę ciepły prysznic.
Kamcia, też tak mieszkaliśmy. Teściowie na górze, my na dole, ale osobne wejścia itp. A teraz ich już nie ma i choć wtedy nigdy nie powiedziałabym tego, to brakuje mi ich. Teraz z dziećmi i z nimi na górze mógłby być raj. No, ale jest jak jest. Została tylko moja mama i choć kawałek dalej to i tak zawsze jak trzeba to jest.
Uśmiechnięta - ile wytrzymałaś u znajomych? Ja do 24 ;-)
Julita, ja byłam badana. Wszystko czyste. Nerwy jak nic.

Witam nowe mamusie!!!!:-)

Do góry