reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

propo strzyżenia to coś mi się przypomniało:)
Namówiłam ostatnio męża żeby mnie tak ładnie ogolił bo mój lekarz nawet jak dzwonię to on od razu mnie rozpoznaje "aaa pani..i tu pada nazwisko" i zaczęłam się zastanawiać czy nie przez moje golenie "na czuja". Może tak smiesznie tam wyglądam, że on sobie mnie tak zapamiętał. Rozkładam nogi a on myśli "o to ta z wygryzionym trawnikiem".

Hahahaha Iwona padłam :D

reklama
Lizzy ale to jeszcze Cię boli ten brzuch? Bo właśnie jak czujesz że się robi taki ciężki i twardy to jest że się macica stawia. Ale przy tym nie czuć bólu, tylko takie nieprzyjemne uczucie ciężkości. Z tego co wiem to nie jest nic niebezpiecznego, to normalne w okresie tuż przed porodem. Niedobrze, gdy tak się dzieje we wcześniejszych miesiącach ciąży, a teraz to chyba nie ma się co martwić.

Mam yorka ale z mentalnoscia, charakterem kundelka, jak sie zdecyduje wyjsc spod lozka to czasne foto i pokaze swoje (nie)umiejetnosci.

Hm, skoro to raczej normalne, to poczekam. Zobacze co.dalej będzie, bo nigdy tak nie miałam jeszcze. A brzuch mam.już między nogami jak.siedzę...

Kurcze ja to jestem ciamajda, otwieralam drzwi które się nie otworzyły całkiem i wpadłam na nie brzuchem, bardziej przetarlam niż się uderzyłam i mam czerwone..ruchy są ok, ale boję się żeby nic niuni nie było bo wydawało mi się że tam nozke miała :(

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

LuckyJuly2016 taaaa a pozniej umieralam z bolu nog i rana mnie bolala[emoji14]btw zostalo mi 13kg do wagi wyjsciowej takze nie ma przebacz trzeba się po malu za siebie brac[emoji14]

Iwona35 trzymam kciuki zeby były te 2-3 dni a nie dwa tygodnie :)

A ja musze się pochwalić :D jedziemy na malusie wakacje :) właśnie plyniemy promem :) niespodziewany wypad, Maksio przeszczesliwy :) w niedziele wracamy :D

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieję że nie. Moja mama kiedyś w ciąży spadła ze schodów i się uderzyła w brzuch, moja siostra ma wielkie znamię na kolanie. Ale porównując to tylko chyba się przetarlam o te drzwi..

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry