reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
No to po wizycie. Rozwarcie 2 cm, główkę czuł pod palcami (oczywiście Tarzan się o tym nie dowie), szyjka miękka, czop odszedł i termin: "może być za 2-3 dni a może być za 2 tygodnie, jakby co jechać na IP i nie zwlekać" ..tyle to i ja wiedziałam, wymiarów Małego nie podał. Jeszcze mi poopowiadał jak fajnie miał na urlopie bo jak tu było ponad 30 to on miał 25.. od jutra piorę dywany, szoruję podłogi etc, Młody taki uparty to go matka wykurzy :p taka wredna

jakaś wkurzona z tej wizyty wróciłam, więc dołączam się do os..chyba liczyłam że mnie zapyta czy mam przy sobie spakowaną do szpitala torbę :)

U mnie tez ponoć czuł główkę przy badaniu 2 tyg temu, rozwarcia wtedy nie było. Ale nie mam umówionej następnej wizyty bo stwierdził ze juz nie trzeba... I czekam... Tik-Tak! [emoji849][emoji848]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dzięki dziewczyny za odpowiedź z tymi wodami... czyli nie znam dnia ani godziny...

Coś mnie pobolewa w dole brzucha, teraz to nie wiem czy się niepokoić czy cieszyć :p

Mi gin 2tygodnie temu powiedział, że prędko nie urodzę... ale teraz już mogę, nie? ;)

Witajcie! Chciałam tylko zameldować że dziś muszę się stawić w szpitalu ze względu na cukrzycę ciążową. Także będę leżeć i czekać, mam nadzieję że niezbyt długo. Humor beznadznadziejny bo muszę się rozstać z córką i pani diabetolog dzisiaj trochę mnie postraszyła. Szkoda gadać...

Dzięki dziewczyny za odpowiedź z tymi wodami... czyli nie znam dnia ani godziny...

Coś mnie pobolewa w dole brzucha, teraz to nie wiem czy się niepokoić czy cieszyć :p

Mi gin 2tygodnie temu powiedział, że prędko nie urodzę... ale teraz już mogę, nie? ;)
możesz:)
ja wód nie czułam:) obudziłam sie rano w mokrym łózku a w nocy nawet nic nie bolało:

reklama
Do góry