u mnie 5 dob nie liczac dnia operacji.Dziewczyny a ile trzymaja po cc zakladajac ze wszystko jest ok? Wstepnie mam miec w czwartek i zastanawiam sie ile moga mnie trzymac oczywiscie przy zalozeniu ze bedzie dobrze z synkiem.i ze mna
reklama
No to po wizycie. Rozwarcie 2 cm, główkę czuł pod palcami (oczywiście Tarzan się o tym nie dowie), szyjka miękka, czop odszedł i termin: "może być za 2-3 dni a może być za 2 tygodnie, jakby co jechać na IP i nie zwlekać" ..tyle to i ja wiedziałam, wymiarów Małego nie podał. Jeszcze mi poopowiadał jak fajnie miał na urlopie bo jak tu było ponad 30 to on miał 25.. od jutra piorę dywany, szoruję podłogi etc, Młody taki uparty to go matka wykurzy taka wredna
Julka89.89
Cudzie trwaj..
No czyli standard" moze byc zaraz a moze byc za tydzien lub dwa" slynny tekst naszych doktorkow moj tez czul glowke palcami ale ja rozwarcia nie miałam
LuckyJuly2016
Fanka BB :)
U mnie tez ponoć czuł główkę przy badaniu 2 tyg temu, rozwarcia wtedy nie było. Ale nie mam umówionej następnej wizyty bo stwierdził ze juz nie trzeba... I czekam... Tik-Tak! [emoji849][emoji848]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Lizzy_
Dzięki dziewczyny za odpowiedź z tymi wodami... czyli nie znam dnia ani godziny...
Coś mnie pobolewa w dole brzucha, teraz to nie wiem czy się niepokoić czy cieszyć
Mi gin 2tygodnie temu powiedział, że prędko nie urodzę... ale teraz już mogę, nie?
Coś mnie pobolewa w dole brzucha, teraz to nie wiem czy się niepokoić czy cieszyć
Mi gin 2tygodnie temu powiedział, że prędko nie urodzę... ale teraz już mogę, nie?
mehle
Witajcie! Chciałam tylko zameldować że dziś muszę się stawić w szpitalu ze względu na cukrzycę ciążową. Także będę leżeć i czekać, mam nadzieję że niezbyt długo. Humor beznadznadziejny bo muszę się rozstać z córką i pani diabetolog dzisiaj trochę mnie postraszyła. Szkoda gadać...
możeszDzięki dziewczyny za odpowiedź z tymi wodami... czyli nie znam dnia ani godziny...
ja wód nie czułam obudziłam sie rano w mokrym łózku a w nocy nawet nic nie bolało:
Julka89.89
Cudzie trwaj..
No to sobie pokrzyczalam, poplakalam sie i moze bedzie lepiej...
reklama