reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Jestem już na patologii ciąży i będę tu aż do porodu. Tęsknię strasznie za córką ale nic zrobić nie mogę. Po badaniach: córcia w brzuszku waży 2990gr a ja mam 2cm rozwarcia. Także cieszę się że już coś ruszyło i może nie będę musiała za długo tu być.
Trzymam kciuki by szybko się rozwinęło

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem już na patologii ciąży i będę tu aż do porodu. Tęsknię strasznie za córką ale nic zrobić nie mogę. Po badaniach: córcia w brzuszku waży 2990gr a ja mam 2cm rozwarcia. Także cieszę się że już coś ruszyło i może nie będę musiała za długo tu być.
Obyś długo nie czekała. Trzymam kciuki.

Moja Maja cyca i puszcza sobie bąki:D

Witajcie!!!

Nie rodzę jeszcze - co za nowość :D usłyszę dziś od kogoś " jeszcze nie jesteście w trójeczkę???" to zabije.

Własnie mąż robi sniadanie to ja leżę.

Needi- jak Ci zazdroszczę, ze masz za sobą juz. :D

Kto dziś rodzi dzidziolka???? :D

Ja bardzo chetnie. Bardzo prosze. Jutro termin...

W nocy dzidzia wyczyniala jakies takie szalenstwa w brzuchu ze myslalam ze to juz. Ale nic z tego, chyba po prostu jej sie nudzilo bardzo.

"To jeszcze nie urodzilas?"- nie sadzilam ze to bedzie az do tego stopnia irytujacy tekst;(

Hej dziewczyny.
Iwona - no właśnie ja się zastanawiam, jak ja tam na dole wyglądam, bo też nigdy nie wiem, czy nie ma tam gór i wyżyn, choć jak dotykam ręką to mi się wydaje, że nie jest źle ;) Już od dawna golę się często, żeby nic nie zapuścić, bo gdybym musiała jechać szybko to nie zniosę, jak mnie tam na sucho by ogolili, brrr.

Lizzy
- ja takie stawianie się brzucha mam kilka-kilkanaście razy dziennie, ale ja to odczuwam tak, jakby się np. dziecko napinało i pleckami wypychało brzuch. Nawet lubię to uczucie ;)

Aleksandra 1
- myślę, że wszystko ok, upadek jest dużo poważniejszy, a Ty zaczerwienienie możesz mieć nawet dlatego, że masz wrażliwszą skórę na brzuchu teraz. Ale gdyby Cię coś niepokoiło to zawsze warto sprawdzić w szpitalu lub u lekarza :)

Mehle
- trzymam kciuki, że wszystko będzie ok z Waszym zdrowiem :)

A ja tak siedzę i czekam i czekam i nic... Pobolewa mnie na dole, zwłaszcza wieczorami, dlatego mówię do męża: Może to dziś? A tu nic się nie dzieje... Ciekawe, kiedy ja?

Hej, jest szansa, że dziś wyjdziemy do domku i wtedy coś wiecej napisze. Nie moge się na córcię napatrzeć, jest cudna, Mój syn dumny a tatuś to już w ogóle. Ale, żeby nie było zbyt pięknie jest też mój dramat, nie mam w ogóle pokarmu☺️☺️ muszę ją dokarmiać, leci tylko drobna siara i dupa brodawki mam poranione, nie wiem czemu tak jest tym razem. To moja osobista porażka i dramat

reklama
Witajcie!

U mnie coś chyba ruszyło, bo jak pisałam, brzuch już prawie zamiata podłogę. Wczoraj nie jechaliśmy, ale dzwoniłam do położnej, powiedziała, że prawdopodobnie dzidziuś wszedł w kanał rodny. Do tygodnia mam niby urodzić... oby! Całą noc bóle jak na miesiączkę, skurcze nieregularne, do wc od wczorajszego popołudnia chodziłam z 5 razy...

Wczoraj panika, poryczałam się, że się boję porodu i nigdzie nie jadę jak coś. Masakra... dziś mieliśmy iść na ślub znajomych, ale mam stracha, że jak coś się zacznie to niefajnie i mąż ma iść sam, z telefonem z włączonymi wibracjami w razie wu...

Od pon mąż do końca lipca może mieć wolne, pod warunkiem, że urodzę, więc mogłabym w sumie...

Do góry