reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Jestem już na patologii ciąży i będę tu aż do porodu. Tęsknię strasznie za córką ale nic zrobić nie mogę. Po badaniach: córcia w brzuszku waży 2990gr a ja mam 2cm rozwarcia. Także cieszę się że już coś ruszyło i może nie będę musiała za długo tu być.
Trzymam kciuki by szybko się rozwinęło

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem już na patologii ciąży i będę tu aż do porodu. Tęsknię strasznie za córką ale nic zrobić nie mogę. Po badaniach: córcia w brzuszku waży 2990gr a ja mam 2cm rozwarcia. Także cieszę się że już coś ruszyło i może nie będę musiała za długo tu być.
Obyś długo nie czekała. Trzymam kciuki.

Moja Maja cyca i puszcza sobie bąki:D

Witajcie!!!

Nie rodzę jeszcze - co za nowość :D usłyszę dziś od kogoś " jeszcze nie jesteście w trójeczkę???" to zabije.

Własnie mąż robi sniadanie to ja leżę.

Needi- jak Ci zazdroszczę, ze masz za sobą juz. :D

Kto dziś rodzi dzidziolka???? :D

Ja bardzo chetnie. Bardzo prosze. Jutro termin...

W nocy dzidzia wyczyniala jakies takie szalenstwa w brzuchu ze myslalam ze to juz. Ale nic z tego, chyba po prostu jej sie nudzilo bardzo.

"To jeszcze nie urodzilas?"- nie sadzilam ze to bedzie az do tego stopnia irytujacy tekst;(

Hej dziewczyny.
Iwona - no właśnie ja się zastanawiam, jak ja tam na dole wyglądam, bo też nigdy nie wiem, czy nie ma tam gór i wyżyn, choć jak dotykam ręką to mi się wydaje, że nie jest źle ;) Już od dawna golę się często, żeby nic nie zapuścić, bo gdybym musiała jechać szybko to nie zniosę, jak mnie tam na sucho by ogolili, brrr.

Lizzy
- ja takie stawianie się brzucha mam kilka-kilkanaście razy dziennie, ale ja to odczuwam tak, jakby się np. dziecko napinało i pleckami wypychało brzuch. Nawet lubię to uczucie ;)

Aleksandra 1
- myślę, że wszystko ok, upadek jest dużo poważniejszy, a Ty zaczerwienienie możesz mieć nawet dlatego, że masz wrażliwszą skórę na brzuchu teraz. Ale gdyby Cię coś niepokoiło to zawsze warto sprawdzić w szpitalu lub u lekarza :)

Mehle
- trzymam kciuki, że wszystko będzie ok z Waszym zdrowiem :)

A ja tak siedzę i czekam i czekam i nic... Pobolewa mnie na dole, zwłaszcza wieczorami, dlatego mówię do męża: Może to dziś? A tu nic się nie dzieje... Ciekawe, kiedy ja?

Hej, jest szansa, że dziś wyjdziemy do domku i wtedy coś wiecej napisze. Nie moge się na córcię napatrzeć, jest cudna, Mój syn dumny a tatuś to już w ogóle. Ale, żeby nie było zbyt pięknie jest też mój dramat, nie mam w ogóle pokarmu☺️☺️ muszę ją dokarmiać, leci tylko drobna siara i dupa brodawki mam poranione, nie wiem czemu tak jest tym razem. To moja osobista porażka i dramat

reklama
Witajcie!

U mnie coś chyba ruszyło, bo jak pisałam, brzuch już prawie zamiata podłogę. Wczoraj nie jechaliśmy, ale dzwoniłam do położnej, powiedziała, że prawdopodobnie dzidziuś wszedł w kanał rodny. Do tygodnia mam niby urodzić... oby! Całą noc bóle jak na miesiączkę, skurcze nieregularne, do wc od wczorajszego popołudnia chodziłam z 5 razy...

Wczoraj panika, poryczałam się, że się boję porodu i nigdzie nie jadę jak coś. Masakra... dziś mieliśmy iść na ślub znajomych, ale mam stracha, że jak coś się zacznie to niefajnie i mąż ma iść sam, z telefonem z włączonymi wibracjami w razie wu...

Od pon mąż do końca lipca może mieć wolne, pod warunkiem, że urodzę, więc mogłabym w sumie...

Do góry