Needi
Fanka BB :)
Fajnie że masz już ją przy sobie. Szkoda tylko że nie spałyście. Ale tak to teraz będzie. Oby badanie wyszło dobrze.Witam
Miałam dzisiaj mała na noc malo spaliśmy zasnęła dopiero o 4.30 i to ze mną na łóżku przytulona do cyca
Teraz jest na badaniach mam nadzieję ze już waga nie będzie spadać zoltaczki nie będzie
I dzisiaj ma mieć powtórzone badanie słuchu bo wczoraj się tak wiercila ze na jedno uszko wyszło coś nie tak
Jak będzie wszystko dobrze to idziemy dzisiaj do domu
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Ty się rozkoszuj tym nic nierobieniem. Serio. Ty też masz cc?iwonaimaja, zdrówka dla malutkiej!!
Teraz, kiedy tylko siedzę i czekam to nie mam o czym pisać. Wizytowanie skończone, co potrzebne zakupione, nic się nie dzieje ciekawego.. Nawet nie mam za bardzo na co ponarzekać, bo do ciążowych kłopotów się przyzwyczaiłam już..
Na forum to teraz tylko naszymi porodami żyje
Sama najdalej za dwa tygodnie będę już z małym...
Zmień pozycję. Ale pewnie uwolnisz się od nich dopiero po porodzie (ja to taka ciocia-dobra-rada jestem). A tak serio to po skurczach mnie uczyli żeby oddychać brzuchem to dostarczasz więcej tlenu dzidzi. Tak jak zwykle podnosi się klatka piersiowa przy oddychaniu tak po skurczu skup się żeby przy wdechu tak jakby wypychac brzuch. Nie wiem czy miałaś to na szkole rodzenia. Ja tak oddycham nawet jak mam skurcze. Szybciej puszczaA mnie brzuch boli od nocy, ani nie regularnie ani nie coraz mocniej czyli to pewnie tylko te przepowiadajace.. sa jakies metody zeby.przeszlo?