reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Hej dziewczyny. No to dzis sie dzieje. Trzymam kciuki za wszystkie dzidziusie z mamusiami. Powodzenia. Szok jak to zlecialo. Ja czuje ze mimo codziennych juz bolesnych skurczy moja mała wyjdzie w lipcu.

reklama
Paula dabro i Iwona powodzenia i szybkiego powrotu do formy, zdrówka dla maluchów! [emoji5][emoji106]
To sie zaczyna wysyp maluchów! Chcą zdążyć przed finałami euro [emoji6][emoji28]
Paula gdyby było cieżko zanuć "Mam te moc! Mam te moc!" [emoji6]

Mi pasuje jeszcze ze 2 tyg wytrzymać... [emoji33]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja siedze jak na szpilkach i czekam na wieści!! :rofl2: Co chwila sprawdzam nowe posty..

Mi też ciężko uwierzyć, że to już końcówka.. przecież niedawno rodzinie mówiłam, że w ciąży jestem a tu zaraz będę ogłaszać narodiny :szok:

Gutka czyli też czekasz z nami do drugiej połowy lipca,proszę się nie spieszyć bo nas już mało zostanie niedługo;-)
No właśnie. Mam nadzieję, że na nasze porodówkowe wieści też ktoś będzie jeszcze czekał :p

Fazerka, a o Tobie pamiętam, bo do dziś wspominam ateński upał jak koszmarnie znosiłam z 10lat temu na wycieczce. I bynajmniej nie byłam w 9. miesiącu ciąży:p

Dziewczyny jak ja sie ciesze, ze juz mam wszystko poprane i poprasowane. Teraz pralam jeszcze ten kocyk banbusowy i poduszke i skarpetki. Pralam recznie i jak skonczylam to myslalam ze urodze. Powiesilam i niech schnie. Mam nadzieje ze dobrze wyplukalam.

Witajcie dziewuszki :) :)

Lizzy masuje masuje :D oprocz tarzana to robie doslownie wszystko zeby jak najszybciej urodzic ale cos uparty ten moj synus jest ;) ale dziekuje ze pamietalas o mnie :)

Paula trzymam kciuki za Was!!!
Skarbie to nie Twoja wina ze porod wczesniej sie rozpoczal! Tak mialo byc! Ja widzisz nie oszczedzam sie w ogóle a maly nie chce wyjsc. Moim skromnym zdaniem to jest juz zapisane tam gdzies u gory kiedy nasz Szkraby postanowia wyjsc na swiat.. i proszę nie wmawiaj sobie ze cos będzie nie tak z maluszkiem bo tak byc nie musi!! Ja wierze w to ze bedzie wsio ok :) glowka do gory i mysl pozytywnie!!
A co do oxy to mialam w pierwszej ciazy.. teraz na 99% bede miec wywolywany porod wiec tez mnie oxy czeka.. mozesz u siebie poprosic o znieczulenie?

Iwona pewnie juz po :) :) aleee super!!!

Gwiazda kciuuuukasy trzymam :*

Kkasiulka Ty to zuch dziewczyna jestes :) dasz rade na bank :) :*

Hie hie a nie mowilam ze zaczniemy sie sypac w drugiej polowie czerwca :D :D aleeee faaaaaaajnie :D

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Zmotywowalaś Tarzana finansami czy powabnym biodrem?

Julka to samo wczoraj pomyślałam. Dobrze ze nie muszę już prasować.

Ciekawe co tam u dziewczyn

biapl łączę się z tobą w stresach, też mam pozytywny GBS :/

Dziękuje Dziewczyny,śle niestety gbs pozytywny i od razu zadzwoniłam do kliniki w której bede rodzic zeby w akta wpisali mało tego mam alergie na penicylinę...położna z która rozmawiałam przed chwila wpisała wszystko w akta i powiedziała ze trzeba bedzie mnie i dziecku podać antybiotyk po porodzie.Co do ktg to tu robia od 30 tc,ale ja miałam pierwsze w 33 tc.Pozdrawism z bólem głowy:,(

Nie ma wieści???????????

No nic, widzę, że tu dzisiaj cisza...
Każda czeka...:)

Idę więc obiad robić :)

Lizzy - no też mam taką nadzieję :)

reklama
Do góry