reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Hej dziewczyny. No to dzis sie dzieje. Trzymam kciuki za wszystkie dzidziusie z mamusiami. Powodzenia. Szok jak to zlecialo. Ja czuje ze mimo codziennych juz bolesnych skurczy moja mała wyjdzie w lipcu.

reklama
Paula dabro i Iwona powodzenia i szybkiego powrotu do formy, zdrówka dla maluchów! [emoji5][emoji106]
To sie zaczyna wysyp maluchów! Chcą zdążyć przed finałami euro [emoji6][emoji28]
Paula gdyby było cieżko zanuć "Mam te moc! Mam te moc!" [emoji6]

Mi pasuje jeszcze ze 2 tyg wytrzymać... [emoji33]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja siedze jak na szpilkach i czekam na wieści!! :rofl2: Co chwila sprawdzam nowe posty..

Mi też ciężko uwierzyć, że to już końcówka.. przecież niedawno rodzinie mówiłam, że w ciąży jestem a tu zaraz będę ogłaszać narodiny :szok:

Gutka czyli też czekasz z nami do drugiej połowy lipca,proszę się nie spieszyć bo nas już mało zostanie niedługo;-)
No właśnie. Mam nadzieję, że na nasze porodówkowe wieści też ktoś będzie jeszcze czekał :p

Fazerka, a o Tobie pamiętam, bo do dziś wspominam ateński upał jak koszmarnie znosiłam z 10lat temu na wycieczce. I bynajmniej nie byłam w 9. miesiącu ciąży:p

Dziewczyny jak ja sie ciesze, ze juz mam wszystko poprane i poprasowane. Teraz pralam jeszcze ten kocyk banbusowy i poduszke i skarpetki. Pralam recznie i jak skonczylam to myslalam ze urodze. Powiesilam i niech schnie. Mam nadzieje ze dobrze wyplukalam.

Witajcie dziewuszki :) :)

Lizzy masuje masuje :D oprocz tarzana to robie doslownie wszystko zeby jak najszybciej urodzic ale cos uparty ten moj synus jest ;) ale dziekuje ze pamietalas o mnie :)

Paula trzymam kciuki za Was!!!
Skarbie to nie Twoja wina ze porod wczesniej sie rozpoczal! Tak mialo byc! Ja widzisz nie oszczedzam sie w ogóle a maly nie chce wyjsc. Moim skromnym zdaniem to jest juz zapisane tam gdzies u gory kiedy nasz Szkraby postanowia wyjsc na swiat.. i proszę nie wmawiaj sobie ze cos będzie nie tak z maluszkiem bo tak byc nie musi!! Ja wierze w to ze bedzie wsio ok :) glowka do gory i mysl pozytywnie!!
A co do oxy to mialam w pierwszej ciazy.. teraz na 99% bede miec wywolywany porod wiec tez mnie oxy czeka.. mozesz u siebie poprosic o znieczulenie?

Iwona pewnie juz po :) :) aleee super!!!

Gwiazda kciuuuukasy trzymam :*

Kkasiulka Ty to zuch dziewczyna jestes :) dasz rade na bank :) :*

Hie hie a nie mowilam ze zaczniemy sie sypac w drugiej polowie czerwca :D :D aleeee faaaaaaajnie :D

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Zmotywowalaś Tarzana finansami czy powabnym biodrem?

Julka to samo wczoraj pomyślałam. Dobrze ze nie muszę już prasować.

Ciekawe co tam u dziewczyn

biapl łączę się z tobą w stresach, też mam pozytywny GBS :/

Dziękuje Dziewczyny,śle niestety gbs pozytywny i od razu zadzwoniłam do kliniki w której bede rodzic zeby w akta wpisali mało tego mam alergie na penicylinę...położna z która rozmawiałam przed chwila wpisała wszystko w akta i powiedziała ze trzeba bedzie mnie i dziecku podać antybiotyk po porodzie.Co do ktg to tu robia od 30 tc,ale ja miałam pierwsze w 33 tc.Pozdrawism z bólem głowy:,(

Nie ma wieści???????????

No nic, widzę, że tu dzisiaj cisza...
Każda czeka...:)

Idę więc obiad robić :)

Lizzy - no też mam taką nadzieję :)

reklama
Do góry