reklama
LuckyJuly2016
Fanka BB :)
Paula dabro i Iwona powodzenia i szybkiego powrotu do formy, zdrówka dla maluchów! [emoji5][emoji106]
To sie zaczyna wysyp maluchów! Chcą zdążyć przed finałami euro [emoji6][emoji28]
Paula gdyby było cieżko zanuć "Mam te moc! Mam te moc!" [emoji6]
Mi pasuje jeszcze ze 2 tyg wytrzymać... [emoji33]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
To sie zaczyna wysyp maluchów! Chcą zdążyć przed finałami euro [emoji6][emoji28]
Paula gdyby było cieżko zanuć "Mam te moc! Mam te moc!" [emoji6]
Mi pasuje jeszcze ze 2 tyg wytrzymać... [emoji33]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Paula, Iwona - też trzymam kciuki :-)
Lizzy_
No właśnie. Mam nadzieję, że na nasze porodówkowe wieści też ktoś będzie jeszcze czekałGutka czyli też czekasz z nami do drugiej połowy lipca,proszę się nie spieszyć bo nas już mało zostanie niedługo;-)
Fazerka, a o Tobie pamiętam, bo do dziś wspominam ateński upał jak koszmarnie znosiłam z 10lat temu na wycieczce. I bynajmniej nie byłam w 9. miesiącu ciąży
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewczyny jak ja sie ciesze, ze juz mam wszystko poprane i poprasowane. Teraz pralam jeszcze ten kocyk banbusowy i poduszke i skarpetki. Pralam recznie i jak skonczylam to myslalam ze urodze. Powiesilam i niech schnie. Mam nadzieje ze dobrze wyplukalam.
Needi
Zmotywowalaś Tarzana finansami czy powabnym biodrem?Witajcie dziewuszki
Lizzy masuje masuje oprocz tarzana to robie doslownie wszystko zeby jak najszybciej urodzic ale cos uparty ten moj synus jest ale dziekuje ze pamietalas o mnie
Paula trzymam kciuki za Was!!!
Skarbie to nie Twoja wina ze porod wczesniej sie rozpoczal! Tak mialo byc! Ja widzisz nie oszczedzam sie w ogóle a maly nie chce wyjsc. Moim skromnym zdaniem to jest juz zapisane tam gdzies u gory kiedy nasz Szkraby postanowia wyjsc na swiat.. i proszę nie wmawiaj sobie ze cos będzie nie tak z maluszkiem bo tak byc nie musi!! Ja wierze w to ze bedzie wsio ok glowka do gory i mysl pozytywnie!!
A co do oxy to mialam w pierwszej ciazy.. teraz na 99% bede miec wywolywany porod wiec tez mnie oxy czeka.. mozesz u siebie poprosic o znieczulenie?
Iwona pewnie juz po aleee super!!!
Gwiazda kciuuuukasy trzymam :*
Kkasiulka Ty to zuch dziewczyna jestes dasz rade na bank :*
Hie hie a nie mowilam ze zaczniemy sie sypac w drugiej polowie czerwca aleeee faaaaaaajnie
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Julka to samo wczoraj pomyślałam. Dobrze ze nie muszę już prasować.
Ciekawe co tam u dziewczyn
angelika1989
Zaciekawiona BB
biapl łączę się z tobą w stresach, też mam pozytywny GBS :/
Dziękuje Dziewczyny,śle niestety gbs pozytywny i od razu zadzwoniłam do kliniki w której bede rodzic zeby w akta wpisali mało tego mam alergie na penicylinę...położna z która rozmawiałam przed chwila wpisała wszystko w akta i powiedziała ze trzeba bedzie mnie i dziecku podać antybiotyk po porodzie.Co do ktg to tu robia od 30 tc,ale ja miałam pierwsze w 33 tc.Pozdrawism z bólem głowy:,(
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
też czekam na wieści.....Nie ma wieści???????????
No nic, widzę, że tu dzisiaj cisza...
Każda czeka...
Idę więc obiad robić
Lizzy - no też mam taką nadzieję
a o 18 meczyk