reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Paula!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko będzie dobrze, trzymaj się!!!!
Iwonaimaja - kciuki za dziś!!!!
Gwiazda, TY już w szpitalu?
Doris - kciuki za wizytę :)

Jejku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Ale tu emocje!!!! :-)
Paula - nie bój się oxy - ja miałam, pomoże Ci ze skurczami, będzie ich więcej, więc szybciej urodzisz :-) To, że tamta dziewczyna tak cierpiała, nie znaczy, że u Ciebie będzie tak samo. Każdy skurcz przybliża Cie do Twojego dzieciątka. Oddychaj dla maluszka i myśl o dziecku. Jutro o tej godzinie już będziesz szczęsliwa mama karmiąca :-)

iwona - trzymam kciuki!! To już dziś! Ale minęło ;-)

Ja czuję, że to coraz bliżej, nie mówię, że dziś, że jutro, ale blisko..... skończony 37tc..... Boję się, boję się jak diabli ;-) Ale wiem, że w szpitalu, w personelu mam duże wsparcie, bo są pod wrażeniem mojej decyzji i porodzie sn i wiem, ze będą mi pomagać. I cały czas mi teraz powtarzali, że z takim nastawieniem połowa drogi za mną - bo najważniejsze jest w głowie :-)

reklama
Do góry