reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
My też czekamy do Świąt. O ile ktoś nas zaprosi, bo ostatnio i z mamą, i z teściową stosunki mam napięte...najwyżej zostaniemy we trójkę w domu i nikt się nie dowie :p

Hope, z Maćkiem siedzi moja mama ale to nam nie służy. Od połowy grudnia ma zacząć przychodzić opiekunka przyzwyczajać się. Od stycznia ma być na stałe... kurde, jak się z nia umawialismy nie braliśmy pod uwagę mojej ciąży... teraz głupio będzie mi powiedzieć, że to maks do maja-czerwca...

Camel, przykro mi...

Ja się smarowałam specyfikami specjalnymi dla kobiet w ciąży. Różnych firm. Z Mikołajkiem - ani jednego rozstępu. Z Nikosiem - już niestety tak :sorry:A słyszałam właśnie, że oliwka z oliwek najlepsza i tym razem tego właśnie spróbuję.
Kamcia, Olciakk, a dlaczego nie dla wszystkich miła wiadomość???;-)

Np. moja bliska koleżanka (ex -przyjaciółka ) od 4 lat stara się o dziecko i widzę z jaką zazdrością opowiada mi jak dowie się jak ktoś jest w ciąży.
Kolejny przykład to moja teściowa... Ona uważa, że ma już za dużo wnuków i nie chce mieć więcej. Kiedyś powiedziała, że mi jedno dziecko wystarczy i mam do pracy spadać bo na emeryturę trzeba zarobić. Ona w ogóle uważa, ze tam gdzie jest dużo dzieci to jest bieda:szok: A jak tomka siostra urodziła 5 dziecko to była na tyle bezczelna (teściowa), że przy wszystkich obecnych kazała Adamowi "podwiązać się" ! Okropnie mnie tym wkurzyła pomimo tego, że cała sytuacja wcale mnie nie dotyczyła. Powiedziałam Tomkowi, że jego mama koniecznie musi dowiedzieć się ostatnia - to ją wkurzy, zwłaszcza, że mieszkamy razem :-)

Dziewczyny moze Wy cos doradzicie bo oszaleje zaraz... ma któras z Was poduszke w ksztalcie litery C? Czytam o dwóch firmach i nie mam pojęcia ktora wybrac.. motherhood albo cebuszka.. znacie te firmy? Plecacie ktoras?

Oszaleje bo nie wiem ktora wybrac :p a kupic musze teraz bo teraz bedzie siostra paczke z Polski robić z prezentami bo wszystkie do walizek sie nie zmieszczą i przy okazjo ta ppduche bym wzięła, a u mnie takich poduch nie ma... w sumie znalazlam jedna ale wypelnienie kijowe i za 80e :o poza tym biodra czasami mnie bola :o

witajcie.. wczoraj zasnelam po 19.. dziewczyny leczyłam się przed ciążą na nerwice. wszystkie leki zostały odstawione i wczoraj miałam delilatne akcje. boje się trochę ze mi wróci a wtedy jedynie będę mogła polegać na swojej psychice bez żadnych leków.

Julka bo to wszystko w psychice jest!!! Nie wiem czy wiesz ale dobre nastawienie potrafi nawet z raka wyleczyc!! Pomysl sobie ze masz mala istotke w brzuszku, ktora Cie kocha od kiedy zostala poczeta.. kocha Cie bezgranicznie bo po prostu jestes, a nie za cos... pomysł ze dla tej malej istotki nie możesz sie denerwowac bo tym jej szkodzisz.. jak przychodzi Ci napad mysl o fasolce!! A ja trzymam kciuki za Ciebie i wierze ze dasz rade bez lekow ;)

reklama
Do góry