reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
My też czekamy do Świąt. O ile ktoś nas zaprosi, bo ostatnio i z mamą, i z teściową stosunki mam napięte...najwyżej zostaniemy we trójkę w domu i nikt się nie dowie :p

Hope, z Maćkiem siedzi moja mama ale to nam nie służy. Od połowy grudnia ma zacząć przychodzić opiekunka przyzwyczajać się. Od stycznia ma być na stałe... kurde, jak się z nia umawialismy nie braliśmy pod uwagę mojej ciąży... teraz głupio będzie mi powiedzieć, że to maks do maja-czerwca...

Camel, przykro mi...

Ja się smarowałam specyfikami specjalnymi dla kobiet w ciąży. Różnych firm. Z Mikołajkiem - ani jednego rozstępu. Z Nikosiem - już niestety tak :sorry:A słyszałam właśnie, że oliwka z oliwek najlepsza i tym razem tego właśnie spróbuję.
Kamcia, Olciakk, a dlaczego nie dla wszystkich miła wiadomość???;-)

Np. moja bliska koleżanka (ex -przyjaciółka ) od 4 lat stara się o dziecko i widzę z jaką zazdrością opowiada mi jak dowie się jak ktoś jest w ciąży.
Kolejny przykład to moja teściowa... Ona uważa, że ma już za dużo wnuków i nie chce mieć więcej. Kiedyś powiedziała, że mi jedno dziecko wystarczy i mam do pracy spadać bo na emeryturę trzeba zarobić. Ona w ogóle uważa, ze tam gdzie jest dużo dzieci to jest bieda:szok: A jak tomka siostra urodziła 5 dziecko to była na tyle bezczelna (teściowa), że przy wszystkich obecnych kazała Adamowi "podwiązać się" ! Okropnie mnie tym wkurzyła pomimo tego, że cała sytuacja wcale mnie nie dotyczyła. Powiedziałam Tomkowi, że jego mama koniecznie musi dowiedzieć się ostatnia - to ją wkurzy, zwłaszcza, że mieszkamy razem :-)

Dziewczyny moze Wy cos doradzicie bo oszaleje zaraz... ma któras z Was poduszke w ksztalcie litery C? Czytam o dwóch firmach i nie mam pojęcia ktora wybrac.. motherhood albo cebuszka.. znacie te firmy? Plecacie ktoras?

Oszaleje bo nie wiem ktora wybrac :p a kupic musze teraz bo teraz bedzie siostra paczke z Polski robić z prezentami bo wszystkie do walizek sie nie zmieszczą i przy okazjo ta ppduche bym wzięła, a u mnie takich poduch nie ma... w sumie znalazlam jedna ale wypelnienie kijowe i za 80e :o poza tym biodra czasami mnie bola :o

witajcie.. wczoraj zasnelam po 19.. dziewczyny leczyłam się przed ciążą na nerwice. wszystkie leki zostały odstawione i wczoraj miałam delilatne akcje. boje się trochę ze mi wróci a wtedy jedynie będę mogła polegać na swojej psychice bez żadnych leków.

Julka bo to wszystko w psychice jest!!! Nie wiem czy wiesz ale dobre nastawienie potrafi nawet z raka wyleczyc!! Pomysl sobie ze masz mala istotke w brzuszku, ktora Cie kocha od kiedy zostala poczeta.. kocha Cie bezgranicznie bo po prostu jestes, a nie za cos... pomysł ze dla tej malej istotki nie możesz sie denerwowac bo tym jej szkodzisz.. jak przychodzi Ci napad mysl o fasolce!! A ja trzymam kciuki za Ciebie i wierze ze dasz rade bez lekow ;)

reklama
Do góry