Witam!!!!!!!!!
Dobry dzień chyba miałam do tej pory
No mam nadzieję, że następna część dnia też dobra będzie. Byłam u ogólnego, z pieprzykiem, chciałam go usunąć, bo go haczę i mnie boli, a to się okazało, że na pieprzyku zrobił się włókniaczek, który przy oglądaniu przez panią doktor odpadł. W domu też by odpadł. Mam nadzieję, że nic się z tym dziać nie będzie i po kłopocie już!
Potem poszłam do położnej, bo wyczytałam, że już w czasie ciąży przysługuje i fajnie, bo mogę codziennie do niej podejść do 12 i możemy posłuchać serduszka, a po 37 tygodniu może mi robić ktg
To jak będę miała dzień, że mało ruchów to zawsze mogę podejść
Nikodem dzisiaj ze mną w domu, bo biegunkę (chyba z nerwów) rano miał i do przedszkola już nie poszedł( bo wczoraj pani powiedziała, że bije dzieci, kuzynce spać w autobusie nie dał (jak ja miałabym swoim rodzicom takie dyrdymały mówić, że jeden drugiemu raz spać nie dał (ja też nauczyciel) to mi się to w głowie nie mieści), gdzie na podwórku przebywa z dziećmi i straszy brat mówi, że nie widział, by bił, a ogólnie to ja też widzę, że z łapami nie leci do dzieci, jest nerwus, ale nie do bicia, bo on wrażliwiec straszny!! Tak mi wczoraj się przykro zrobiło, tak ta jedna pani jego mnie denerwuje, w ogóle widzę, że go nie lubi, porażka jakaś, a to jeszcze rok!! Kiedyś też miał traumę, do przedszkola chodzić nie chciał, bo powiedziała, że pupy podcierać mu nie będzie, że ma sam i już, a on jeszcze nie umiał. No mówię Wam, masakra jakaś, ja rozumiem, że miał się nauczyć, ale nie tak, że później brzuch go co rano bolał i panikował co zrobi, jak będzie chciał kupę w przedszkolu!!!!!!!!!!!! Mąż powiedział, że do pani dyrektor w końcu z tym pójdzie, bo ile można, ale ja tak nie chcę, sama nie lubię rodziców, co zaraz do dyrekcji lecą z byle czym...
No i Mikołaj dzisiaj walczy jeszcze o czerwony pasek i to z plastyki(gdzie średnia ocen 4,8, a pni mu daje ołówkiem 4, nie rozumiem tego!!) i z muzyki! Jeszcze by było ok, gdyby polski, matma, ale nie plastyka i muzyka!!!
Matko!! Kto to przeczyta!!Idę nadrabiać!
Iwona7510 - dobrze wiedzieć, że im szybciej się wstaje tym lepiej, u nas taki mały szpital właśnie i dopiero po dobie :/
Julka, to nie ryzykuj! Cieszę się, że wszystko ok.
U nas też pytają, ale o stolec. Trzeba zrobić po cc w szpitalu, jak nie było to dają czopek.
Wysyłam, bo już ogrom tego. Za chwilę reszta.