reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Marynka rzeczywiście rozszep to nic wielkiego zwłaszcza w naszych czasach. Mały podrosnie to mu to pięknie naprawią :-) grunt że narządy w porządku. Ucałuj go ode mnie :-) Właśnie Venicee tyle nie pisze a ja co rano chociaż komórkę odpalam by sprawdzić czy się odezwała.. Mam nadzieję że tak już swoim szczęściem zajęta a nie z powodu jakiś problemów. Wysyp lipcowek zacznie się już w czerwcu bo dziewczyny mają już rozpisane cc więc coraz niecierpliwiej tu się zagląda. To ciekawe jak szybko można przywiazac się do ludzi tylko z nimi pisząc.. Miłego poranka :-)

reklama
Witajcie Dziewczyny :*!!

Doszłam dziś już do siebie po wczoraj. Tak mocno zasnęłam w salonie o 20:00, że mój mąż przeniósł mnie do sypialni ( nie pytajcie jak taką kluskę przeniósł, bo sama się zastanawiam :D ). Nie pamiętam nic, taka byłam zmeczona. Jak przypomnę sobie słowa, że z serduszkiem coś nie tak, to jeszcze mi się chce płakać.

Nieufna- czyli nie byłaś na IP? dobrze, że skontaktowałaś się z lekarzem.
Needi- odetchnęłam, że to pomyłka mojej lekarki...ale stresu nie zapomnę
Marynka- super wieści! dobrze, że do domku. Moja znajoma ma córeczkę z rozszczepem i po 2 operacjach prawie tego nie widać.:) W lipcu na pewno będzie wysyp tłuścioszków :D

Co do porodu i krzyku to macie rację, bo każda inaczej znosi i nie mamy teraz wyjścia za bardzo, ale dosłownie krzyk był jak z horroru. Żal mi tej dziewczyny, bo wzięli ją na cc a ona tyle godzin się darła z bólu :( masakra.

Wczoraj uświadomiłam sobie, że jestem mało zorganizowana. Wpadłam do domu to mąż pomógł mi się pakować. Dzis jak pomyślę to i tak nie miałabym moich paputków :D czyli braki w pakowaniu, ale za to mój był w 18min z pracy :D czas mamy obliczony na poród co do minuty :D :D fałszywy alarm, ale za to ile wyszło niedociągnięć.

Cześć :)
Ja dziś na obiad mam kotlety mielone, ziemniaki i młodą kapustę zasmażaną :)
Też miałam problem żeby zabrać się za pakowanie torby ale jak policzyłam ile dni zostało do porodu to stwierdziłam że już czas :)

Witam

U nas trzy torby spakowane czekają moja dzidzi i Majki na kolonie ale pewnie tak i tak czegoś zapomnę jeszcze muszę kosmetyki spakować dla siebie

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Fazerkam czuwajcie bo nie znacie dnia i godziny :) Ja teraz torbe od 19 tygodnia mialam zawsze w pogotowiu. A przy G nic. Jak wody odeszly to w auto i do szpitala. Nic nie zabralam z tego wszystkiego. Chcesz byc takim bidokiem jak ja bez pizamy szlafroka szczoteczki?! I tlumaczyc facetowi co chcesz i co gdzie masz?! Watpie... :laugh2: Pomoglo:happy2:

dzieki dziewczyny znowu i znowu. Mi ten rozszczep nie przeszkadza tylko jak widze jak sie meczy przy piersi i butli. Chce ssac ale nie moze cisnienia wytworzyc :zawstydzona/y: ale to kwestia cwiczen i doboru butelki i czaaaasu...

reklama
Fazerkam czuwajcie bo nie znacie dnia i godziny :) Ja teraz torbe od 19 tygodnia mialam zawsze w pogotowiu. A przy G nic. Jak wody odeszly to w auto i do szpitala. Nic nie zabralam z tego wszystkiego. Chcesz byc takim bidokiem jak ja bez pizamy szlafroka szczoteczki?! I tlumaczyc facetowi co chcesz i co gdzie masz?! Watpie... :laugh2: Pomoglo:happy2:

dzieki dziewczyny znowu i znowu. Mi ten rozszczep nie przeszkadza tylko jak widze jak sie meczy przy piersi i butli. Chce ssac ale nie moze cisnienia wytworzyc :zawstydzona/y: ale to kwestia cwiczen i doboru butelki i czaaaasu...
Napewno po woli wszystko sie ulozy i bedzie lepiej wierze w to :)

Do góry